Na végre! De tényleg. Nagyon úgy tűnt, hogy Halle Berry legújabb filmjét sosem mutatják be. A gyártóstúdió csődje egy kicsit bekavart. Viszont végre itt a Kidnap előzetes. Egészen pofásnak is tűnik.

Időközben megérkezett a második számú előzetes is:

https://www.youtube.com/watch?v=wS1JxyFaJfI

Az Oscar-díjas Halle Berry szerencsére nem az Nicholas Cage típusú színész. Nem szerepel mindenben, hanem egész korrekt módon megválogatja, hogy mihez is adja a nevét és az arcát.

Oké az elmúltidőszakban a Sötét hullám talán egy kicsit sötét folt volt. Viszont a Felhőatlasz vagy A hívás korrekt, sőt a sorozatos „próbálkozás” A létezés határa is bőven jó. Ja és ugye egy X-Men film is volt ezek között a repertoárban.

Ezek fényében tehát talán bízhatunk abban, hogy a Kidnap sem lesz rossz. Sokáig mondjuk az sem volt biztos, hogy ez a film egyáltalán elkészülhet.

2014-ben zajlottak a forgatások, decemberre pedig már le is állították a kamerákat és neki láttak az utómunkálatoknak.

A gyártóstúdió, Relativity terve pedig az volt, hogy2015. október 9-én mozikba küldik a filmet. A stúdió viszont pénzügyi válságba került ezért 2016 februárjára tolták át a premiert. Ez az időpont végül mégsem lett nyerő, 2016 decembere lett belőle. Ez is valami, mert egyes pletykák szerint tényleg félő volt, hogy búcsút inthetünk a végeredménynek. Ez mondjuk azért biztos túlzó, hiszen igazán meglepő lett volna, ha egy Halle Berry film emiatt a kukában végzi.

A Kidnap forgatókönyvét Knate Lee írta, aki producerként Jackass filmeken dolgozott, íróként pedig az X-Men: The New Mutants fűződhet majd a nevéhez, ő is dolgozik a szkripten.

A rendezést pedig egy spanyol úriember vezényelhette, Luis Prieto. Érdekes tény lehet vele kapcsolatban, hogy a Z Nation két epizódját is ledirigálta és a Veszélyes ultimátum is az ő kezei közül került ki.

A sztori szerint Halle Berry karaktere kisfiával vidámparkozik egyet, ám a srácot egyszer csak elrabolják. Nem úgy titokba, meg nem is az ufók, hanem egy pasas. Berry mindezt kiszúrja és még az autó szélére is felkapaszkodik, a kaland pedig hamar autós üldözésbe fullad, ám hősnőnk alul marad.

A rendőrségnél azonban úgy tűnik, hogy alacsony százalékkal sikerül megtalálni az eltűnt és elrabolt embereket, így Halle Berry saját kezébe veszi az irányítást. Mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezze kisfiát. Ebbe pedig az is belefér, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül tolasson az autópályán.

A Kidnap előzetes tehát jó. Mondjuk egy kicsit faék egyszerűnek tűnik az egész, de attól még lehet látványos, pörgős és fain.

Na meg hátha lesz hazai premier vagy lemez is.

https://www.youtube.com/watch?v=R-Ht8VRPRvU