Killroy Was Here előzetes
Elnézést, van valami az orrodon!

Back to business. Kevin Smith hamarosan új filmmel jelentkezik. A Killroy Was Here előzetes egy véres és humoros agymenést ígér!

Kevin Smith-től nem áll messze a horror műfaja. A Veszett világ vagy az Agyar is belefér a műfajba, a soron következő filmje, a Killroy Was Here pedig pláne. Az előzetes ugyanis egy véres és slasher elemekkel operáló alkotást ígér.

A sztori elvileg egy antológia lesz, amelyet a Kilroy Was Here graffiti ihletett – tudod ez a fal mögül kukucskáló fej, amely az Egyesület Államokból indult hódító útjára. Smith a Comic Con @ Home keretein belül rántotta le a leplet a Killroy Was Here előzeteséről.Smith azt ígéri, hogy a filmben előkerülő sztorikat Killroy karaktere fűzi majd egybe, aki a történet szerint egy olyan figura lesz, aki nem hagyja, hogy a gyerekekkel szórakozzanak. Ha ez történik, Killroy megjelenik és rendet tesz. Ebben pedig nem lesz köszönet. A filmhez a karaktert Robert Kurtzman alkotta meg, aki az Álom doktoron, az Alkonyattól pirkadatig filmen is dolgozott, de a Halálosztó vagy A Hill-ház szelleme is magukon viselik Kurtzman keze nyomát és rémségeit.

A legjobb az lesz, ha a képsorok beszélnek helyettünk!

Killroy Was Here előzetes: