Eli Roth 2015-ös filmjében Keanu Reeves keveredik komoly pácba. Két fiatal lány veti ki a hálót a színészre, akiknek borzalmas terveik vannak.

Magyar cím:  Kopp-kopp
Eredeti cím: Knock Knock
Műfaj:  dráma, horror, thriller
Mozipremier (USA): 2015. október 9.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): 2016. január 13.
Rendező: Eli Roth
Forgatókönyvírók: Eli Roth, Nicolás López, Guillermo Amoedo, Anthony Overman, Michael Ronald Ross
Filmstúdió: Black Bear Pictures, Camp Grey, Dragonfly Entertainment

Kopp-kopp története:

Evan (Keanu Reeves) élete egészen tökéletesnek nevezhető. A melóban igazi ász. Elismert építész, így aztán az sem csoda, hogy egy csodálatos házban él, egy csodálatos családdal körülvéve. Egy szép feleség boldog férje és két tüneményes gyerek édesapja. Az élete talán ennél szebb nem is lehetne.

Azonban egy nap minden megváltozik. A család utazni készül, azonban Evan, a meló miatt nem tud a többiekkel tartani. Kihagyja a tengerparti kiruccanást, helyette úgy tervezi, hogy magányos, de hatékony tud dolgozni legújabb projektjén.

Az időjárás még dukál is ehhez. A tetőt esőcseppek verik, Evan zenét kapcsol és neki lát a tervrajzoknak. Azonban ekkor váratlanul kopogtatnak nála. Amikor a férfi ajtót nyit, két bőrig ázott lányt talált az ajtóban, akik csak azt szeretnék, beengedné őket és meg tudnának szárítkozni.

A lányok azonban lehet nem is olyan ártatlan és védtelen hölgyek, ahogy az elsőre tűnik és talán nem is véletlen választották ki maguknak Evan-t.

Szereplők:

Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns, Ignacia Allamand, Dan Baily, Megan Baily, Colleen Camp, Antonio Quercia, Otto

Kopp-kopp képek:

Kopp-kopp előzetes:

Érdekességek:

Colleen Camp és Sondra Locke a film producerei 1977-ben szerepeltek a Death Game nevű horrorban, amely a Kopp-kopp alapötletét adta. Colleen Camp Eli Roth rendezésében is feltűnik egy kicsit.

A film egyik női főszereplője, Lorenza Izzo valójában Eli Roth felesége.

A Kopp-kopp tehát, ahogy említettük az 1977-es Death Game remake-je. A történetnek azonban már korábban is készült egy feldolgozása, igaz az talán nem tekinthető hivatalosan is annak. Spanyolországban forgatták le a Viciosas al desnudo című erotikus-thrillert, ami hasonló sztorin alapult.

Eli Roth több olyan színésszel is együtt dolgozott, akik a The Green Inferno-ban is szerepeltek. Aaron Burns, Ignacio Allamand és a felesége, Lorenza Izzo is ilyen.

Érdekesség lehet továbbá, hogy Keanu Reeves szerepelt a Féktelenül című filmben. Ez három éven belül egy folytatást is kapott. Reeves abban ugyan nem tűnt fel, viszont Colleen Camp-nek ott szerepet osztottak.

A film forgatásai Chile-ban zajlottak, még 2014 tavaszán. A Kopp-kopp mindösszesen 2,5 millió dollárból készülhetett el.