#kovessbe

#kövessbe(2020) – Online film adatlap – Will Wernick, a Szabadulószbao rendezője ismét egy hátborzongató helyre visz el minket Holland Roden és Keegan Allen főszereplésével.

#kövessbe (2020) – Teljes film adatlap 

#kovessbe

Magyar cím: #kövessbe
Eredeti cím: Follow Me
Műfaj: horror, thriller
Premier (Ausztrália):  2020. július 16.
Hazai premier: Hamarosan…
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Will Wernick
Forgatókönyvírók: Will Wernick
Filmstúdió: Escape Productions
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

#kövessbe története:

Cole (Keegan Allen) az egyik legmenőbb fazon az Instagramon! Emberek milliói követik őt és Cole ezt nagyon élvezi, igyekszik minden alkalommal még merészebb és ütősebb videókat készíteni, emiatt pedig a világot is bejárja és minden őrültségben részt vesz. Így aztán akkor sem kell nagyon noszogatni, amikor az egyik barátja Moszkvába hívja, egy új és exkluzív szabadulószobába. Cole és barátai ebbe a kalandba is belevetik magukat, ám azt nem is sejtik, hogy a mostani tényleg minden eddiginél extrémebb műsor lesz, egy olyan, amely lehet, hogy életük utolsó agyament kihívása.

Szereplők:

Holland Roden, Ronen Rubinstein, Keegan Allen, Denzel Whitaker, Pasha D. Lychnikoff, Kimberly Quinn, Dominic Pace, Emilia Ares, Ravil Isyanov, Alfredo Tavares, Emily Hinkler, Elizabeth Hinkler, Dimiter D. Marinov, Inja Zalta, George Janko

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A film forgatásai 2018. augusztus 29-énkezdődtek és meglehetősen hamar véget is értek, 2018. október 1-én már be is fejeződött a munka ezen része. A sztori ugyan az orosz fővárosban, Moszkvában játszódik, a forgatások Los Angelesben zajlottak.

A #kövessbe egyik jelenetében, a repülőn a Szabadulószoba című film megy a tévében. Ez nem véletlen, azt a filmet is Will Wernick készítette.

A 2017-es Szabadulószoba mondjuk nem aratott osztatlan sikert. Ennek ellenére Wernick továbbra is hasonló sztoriban gondolkozott. Igaz ez alkalommal igyekezett egy még durvább filmet vászonra álmodni.

A férfi főszerepet az a Keegan Allen kapta, aki a Hazug csajok társasága című sorozatban volt látható. A női főszerepben pedig Holland Roden tűnik fel. Ő a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatból ismerős lehet, de a Channel Zeroban is kapott szerepet. Érdekesség lehet, hogy neki a közeljövőben nem is a #kövessbe az egyetlen szabadulószobás horrorja. Az Adam Robitel féle Végtelen útvesztő 2. részében is találkozhatunk majd vele.