Land Shark előzetes
Zséééé veszély :)

Furdalna minket a lelkiismeret, hanem mutatnánk meg a Land Shark című kínai mutáns cápás film előzetesét. Felkészültél? Nagyon brutál!

Nem rég összeállítottunk egy listát, amelyen a legjobb és a leggagyibb cápás filmeket gyűjtöttük össze. Nos, utóbbi listára újabb nyerő cím érkezik a kínai Land Shark, ami akár a hangzatos Vakondcápa  címet is kaphatná. Eskü, hogy rászolgálna.

Azt tudjuk jól, hogy a laboratóriumi kísérletek a filmekben mindig rosszul sülnek el. Óriási hacacáré és veszélyhelyzet alakul ki, ha a tudósok úgy hiszik, hogy Istent játszhatnak. A Land Shark is valami hasonló okfejtéssel indít, a kísérletezésnek köszönhetően pedig megszületik egy rémségesen nagy és gonosz cápa, amely nem csak a vízben érzi jól magát, hanem ha a sors úgy hozza, akkor a földet szelve is vidáman képes az ételként szolgáló emberek nyomába eredni.

Őszintén felmerül bennünk a kérdés, hogy találunk-e ennél jobb szórakozást. Természetese nem!

Persze tegyük félre a viccet, a Land Shark nagyon gagyinak tűnik, bár egyes az előzetesben felbukkanó jelenetei egy az egyben a Meg – Az őscápát idézik. Véletlen volna?

Azt viszont leszögezhetjük, hogy nem ez lesz a kínai cápás filmgyártás Szent Grálja, ugyanakkor az igényesség elleni terrortámadásként még mindig számon tartható ez a gyötrelmesnek tűnő próbálkozás.

Szóval akkor keress valakit akibe belekapaszkodhatsz és készülj fel a bűnős (zs)élvezetre!

Land Shark előzetes: