The Last of Us sorozat
Az HBO-ra érkezhet a The Last of Us sorozat, amelynek a rendezőjét is megtalálták.

Persze eddig is sejteni lehetett, hogy nem csak heccelik a rajongókat, ám az HBO most hivatalosan berendelte a videojátékon alapuló sorozatot.

Még a tavasszal lehetett először arról hallani, hogy az HBO szeretne tévésorozatot készíteni a Playstation egyik legmenőbb játéka, a The Last of Us alapján. Akkor ezt a játék atyja is megerősítette és jelezték, hogy rajta vannak az ügyön és olyan szériát akarnak összehozni, ami után a rajongók mind a 10 ujjukat megnyalják. Akkoriban a rajongói felvetések is jöttek, hogy kiket volna jó látni a főbb szerepekben, ám az elmúlt hetekben, hónapokban nem sokat lehetett hallani a projektről.

Az HBO viszont koránt sem feledkezett meg a The Last of Us tévésorozatról, hiszen a napokban hivatalosan is berendelték a szériát, így biztosra vehetjük,hogy egy évad elkészülhet a közeljövőben.

A sorozat élén maradt Craig Mazin, a Csernobil készítője, de Neil Druckmann, a játék ötletgazdája is kiveszi a részét a munkálatokból. ami új információ lehet, hogy a csapathoz Gustavo Santaolalla is csatlakozott, aki az eredeti játékok zenéjét szerezte.

A The Last of Us tévésorozat mondjuk premierdátumot még nem kapott, és jó eséllyel a megjelenésére csak 2022-ben számíthatunk.