Michael Matthews rendezésében készülhetett el a Love and Monsters című romantikus horror, amelyben Dylan O’Brien kapta a főszerepet.

A Paramount Pictures egy izgalmas és egészen mókásnak tűnő szörnyes filmmel támad a közeljövőben – a tengerentúlon egészen pontosan október 16-án, VOD-on.

A Love and Monsters címével tulajdonképpen már mindent elárul, de azért vesézzük ezt ki egy kicsit.

Adott egy fiatal srác, aki meglehetősen szerelmes lesz egy lányba. A románc azonban nem igazán tud beteljesedni, mivel szörnyek özönlik el a Földet és megtörténik a szörnyapokalipszis, ami sok áldozattal jár és azzal, hogy szerelmes párunk elszakad egymástól. Hét évvel később azonban az egykor hősszerelmes srác megtudja, hogy szíve választottja még él, így elkezdi őt felkutatni, hiszen ezt ígérte neki, amikor berobbantak a képbe a rémségek.

Szörnyek, szerelem, az egyébként egészen tehetséges Dylan O’Brien és a történet ötletgazdája az a Brian Diffield, aki A bébiszitter ötletével is előállt annak idején. Szóval nem hangzik ez rosszul, illetve tegyük gyorsan hozzá, hogy a végeredményben Michael Rooker is szerepet vállalt.

Love and Monsters előzetes: