Lovecraft Country előzetes

Augusztusban mutathatja be az HBO Jordan Peele és J. J. Abrams új sorozatát. A Lovecraft Country előzetes már nézhető!

Habár az augusztusi premier még odébb van, azért az HBO igyekszik fenntartani az érdeklődést, így újabb mozgóképes anyagot adtak közre a Jordan Peele és J. J. Abrams nevével fémjelzett Lovecraft Country című sorozathoz.

A szériáról tovább információkat egy picivel lentebb találsz!

Korábban írtuk:

2016-ban adták ki Matt Ruff Lovecraft Country című regényét, ami a hírek szerint elég ütős kis darab volt – magyarul egyelőre nem jelent meg. Nos, az HBO legújabb sorozata pont ezt a könyvet dolgozza fel és augusztusban már be is mutatkozik a csatornán.

A történet az 1950-es években játszódik, Amerikában járunk és főhőseink eltűnt apjukat szeretnék felkutatni. A feladat viszont azért sem egyszerű, mert fekete emberekről van szó, akik a fehérek Amerikájában alapvetően sem boldogulnak könnyen, a rasszizmus ugyanis elképesztő méreteket öltött ebben az időszakban (is). Ha pedig ez nem volna elég, borzalmas szörnyek is felbukkannak a színen, akik mintha Lovecraft történeteiből elevenedtek volna meg.

A Lovecraft Country előzetes mindenből mutat egy picit, van szörny, van rasszizmus és van egy egészen hangulatos korszakábrázolás.

A főbb szerepekben Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance és Michael Kenneth Williams lesz látható. A széria producerei között pedig Misha Green, Jordan Peele és J. J. Abrams is ott van.

Érdekes szériának tűnik, érdemes lehet észben tartani az augusztusi, egyelőre még nem pontosított premierdátumot!

Lovecraft Country előzetes: