Quentin Tarantino még 2015 év végén jelentkezett legutóbb saját rendezésű filmmel. Akkor az Aljas nyolcas dobbantott elég korrektül a vásznon. A direktor soron következő filmje a Manson-családról és Sharon Tate meggyilkolásáról szólhat.

Ilyen se volt még! Quentin Tarantino megtörtént eseményeket dolgozhat fel soron következő filmjében. Legutóbb még arról lehetett hallani, hogy a direktor a Becstelen brigantyk színészeit szeretné ismét összetrombitálni és velük készítené el következő filmjét.

Ehhez képest a tengerentúli filmes portálokon most egy újabb hír ütötte fel a fejét. Úgy tűnik, hogy Tarantino következő filmjét Harvey és Bob Weinstein producerekkel karöltve készítené el és a Manson család kapná benne a főszerepet.

Egészen pontosan Mansonék egyik leghírhedtebb gyilkossága, amelynek során Roman Polanski várandós feleségét, Sharon Tate-t megölték.

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a producerek már Brad Pitt-et és Jennifer Lawrence-t is megkeresték egy-egy szereppel. A Deadline írása szerint pedig jó esély van rá, hogy Sharon Tate megformálója Margot Robbie lehet.

Elég ütősnek hangzik a dolog már ezek alapján is.

A forgatókönyvről nem sokat tudni, de állítólag nem Manson-ékra koncentrálna, inkább Sharon Tate lenne a produkció fókuszában.

Tate-et még 1969. augusztus 8-án gyilkolták meg több barátjával együtt. A gyilkosságokat egyébként véletlen követték el. Történt ugyanis, hogy Manson a ház tulajától, egy zenei producertől lemezszerződést várt. Nem kapta meg, így a házhoz küldte követőit, hogy végezzenek mindenkivel, akit ott találnak. A zenei producer nem volt ott, a házat Tate-nek és baráti társaságának adta ki. Roman Polanski ekkor éppen Európában forgatott.

Ugyanebben az évben Manson-ék még négy gyilkosságot követtek el. Ő és a szektája azóta is börtönben élnek.

A gyilkosságokról amúgy már több produkció is készült .Ahogy az index.hu is említi legutóbb egy sorozat készült a történetről, amelyben David Duchovny alakította az ügyben kutakodó nyomozót, míg Charles Manson megformálója Gethin Anthony volt.

A történet első feldolgozása egyébként még 1974-ben készült el. Tom Gries rendezésében a Helter Skelter – A pokol csúszdája. Manson-t ekkor Steve Rallsback alakította. Ismerős lehet az 1997-es Manson című film is.