A Netflix tudja mitől döglik a légy! Egy gótikus horrorfilmet hoznak hamarosan tető alá, amely bitang ütős szereposztást kapott!

A Netflix története szerintem elképesztően izgalmas. Nagyon szerethető sajátgyártású sorozatok és egyre inkább jól sikerült filmek jellemzik őket. Ráadásul már nem csak egy-egy jól kitalált történet bukkan fel a szolgáltatásban, hanem nagyon vagány szereposztások is. A Bird Box kapcsán például megemlíthetjük Sandra Bullock nevét.

Most pedig jöhet a The Devil All the Time, egy középnyugati gótikus horror, ahogy a bejelentésben fogalmazott a gyártó.

A szereposztás a következő:

Chris Evans, Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen.

Nesze nekünk!

Evans és Holland ugye Marvel színészként abszolút a legkapósabbak közé tartoznak. Pattinson pedig az elmúlt időszakban bőven jó filmekkel jelentkezik, az Alkonyatnak már nyoma sincs. Mondjuk egy interjúban nem rég úgy fogalmazott, hogy perpillanat még akár benne volna egy újabb Alkonyat filmben is. Viszont ebbe ne is menjünk bele, inkább tartsuk a tekintetünket a High Life című újdonságán.

Skarsgard Pennywise-ként meglehetősen hátborzongató perceket okozott nekünk és még fog is, hiszen szeptemberben érkezik a sztori folytatása. Wasikowska is számos filmben bizonyította már tehetségét, Eliza Scanlen pedig az Éles tárgyakban nyújtott egészen zseniálisat.

Ezt innen szinte csak elrontani lehet. Pláne, hogy a sztori sem tűnik rossznak. Donald Ray Pollock regénye adja az alapot, amely egy sorozatgyilkos páros, egy pap és egy korrupt seriff két évtizeden át tartó történetét meséli el.

A filmet Antonio Campos rendezik, aki a forgatókönyv megírásából is kiveszi a részét, ebben majd Paulo Campos is segítségére lesz.

A végeredmény valamikor 2020-ban érkezhet meg!