A tengerentúlon a héten visszatért a Tremors franchise, a hetedik, Shrieker Island című felvonással, ami talán még nem az utolsó lesz.

Annak idején többek között Kevin Bacon főszereplésével indult útnak a Tremors franchise, aminek idén már a hetedik részét mutatták be – ráadásul tényleg a napokban. Persze a stáblista folyamatosan változott, Michael Gross és a lények jelentettek biztos pontot, a színész pedig természetesen a Shrieker Islandből sem hiányzik!

SPOILER VESZÉLY!

Tényleg, spoilerezni fogok a Shrieker Island kapcsán. Ha nem láttad vagy nem akarsz olyat tudni, ami ronthatja a filmélményt, akkor ne olvass tovább!

Szóval Michael Gross karaktere, a legendás Burt Gummer feláldozza magát! Igen. Sok minden történt már a franchise történetében, Burt azonban mindig megúszta. Most viszont feláldozza magát, az egyik lény pedig elcsípi őt.

A színész viszont ennek ellenére a Boo Crew podcastban úgy nyilatkozott, hogy szerinte azért nem zárták be az ajtót teljesen Burt előtt. Gross arra hivatkozik, hogy tulajdonképpen Gummer holttestét nem látjuk, így aztán miért ne élhetné túl valami csoda folytán ezt a kalandot is.

Persze a színész elárulta azt is, hogy a Universallal történt egyeztetések során úgy kerekedtek a dolgok, hogy a stúdió lezárásként emlegette ezt a részt, ezért is halt meg Burt Gummer. Gross azonban az interjúban úgy fogalmaz, hogy két év múlva ugyan már 75 lesz, de szerinte egy filmet még össze lehetne hozni és kicsit bízik benne, hogy erre talán mégis lesz még lehetősége.

Tegyük hozzá, hogy ha a Tremors legújabb felvonása jól szerepel a nézők előtt, akkor azért jó eséllyel a stúdió is visszatapsolja a történetet.