Megérkezett a Milla Jovovich főszereplésével készült Monster Hunter előzetes, amiben óriási CGI szörnyekkel viaskodnak.

A Monster Hunter videojáték alapvetően nem hiába lett népszerű, viszont van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a belőle készült film nem fogja megváltani a világot. Semmiképpen nem szeretnék rosszmájúak lenni, de a Monster Hunter előzetes kicsit olyan, mintha Milla Jovovich és drága párja Paul W. S. Anderson forgatott volna egy újabb Resident Evil filmet, csak ez alkalommal nem különféle élőhalott szörnyeket kapunk, hanem sárkányszerű monstrumokat. Ezzel mondjuk alapvetően talán nem is lenne baj, ám pontosan tudjuk, hogy a Resident Evil franchise fokozatoson adott lentebb és lentebb a színvonalból.

Persze ha nem vagyunk szőrös szívűek, akkor kijelenthető, hogy a Monster Hunter előzetes CGI rémségei nem annyira botrányosak, de tény az is, hogy egy hatalmas óriás szörny vs. Milla Jovovich párharcot kapunk, ami kis híján a Godzilla franchise egyik része is lehetne.

Az előzetes nem cifrázza túl a dolgot, egy katonai csapat egy homokvihart követően egy másik világban találja magát, ahol rémisztő szörnyekkel kell megkezdeni. Minél nagyobbak, annál nehezebb őket legyőzni – írja az előzetes is, amit azért józan paraszti ésszel is feltételeznénk.  Milla Jovovich azonban csapatával és Tony Jaa-val kiegészülve felveszi a harcot és igyekeznek megakadályozni azt, hogy a lények a mi világunkra szabaduljanak.

Hát, majd meglátjuk, hogy jó lesz-e ez nekünk. Mindenesetre jól is elsülhet a dolog, hiszen a 2020-as év nem a nagy mozifilmekről szól, így nem egy magas lécet kell megugrani.

Monster Hunter előzetes: