Monster Hunter – Szörnybirodalom (2020) – Online film adatlap – A jó házasság titka a szörnymozik tömkelege avagy Paul W. S. Anderson és Milla Jovovich ismét CGI parádéval támad.

Monster Hunter – Szörnybirodalom – Teljes film adatlap

Magyar cím: Monster Hunter – Szörnybirodalom
Eredeti cím: Monster Hunter
Műfaj: kaland, családi, vígjáték, horror
Premier (USA): 2020. december 30.
Hazai premier:
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Paul W. S. Anderson
Forgatókönyvírók: Paul W. S. Anderson, Kaname Fujioka
Filmstúdió: Constantin Film, Impact Pictures, Capcom Company
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Monster Hunter – Szörnybirodalom története:

Artemis hadnagy (Milla Jovovich) kiváló katona, azonban most egy nem várt teher nehezedik a vállára. Csapatával ugyanis átjutnak egy portálon egy különös világba, ahol óriás szörnyek vannak, néhányan pedig a lények levadászásával igyekeznek maguknak hírnevet csinálni. A hadnagy és csapata azonban most meg kell, hogy védje az átjárót, amelyen a szörnyek akár a mi világunkba is eljuthatnak. A feladat nem könnyű, hőseink azonban bármire hajlandóak, hogy megvédjék a világot.

Szereplők:

Milla Jovovich, Tony Jaa, T. I., Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung, Ron Perlman, Jannik Schümann, Hirona Yamazaki, Nic Rasenti, Nanda Costa, Aaron Beelner, Schelaine Bennett, Adrián Munoz

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A Capcom azonos című videojátékából már meglehetősen régóta szerettek volna filmet forgatni. Először még 2012-ben lehetett arról hallani, hogy elkezdődtek a film fejlesztései. Ezek azonban nem haladtak zökkenőmentesen. A forgatások végül 2018. október 5-én kezdődhettek meg, a csapat Dél-Afrikában, Fokvárosban látott munkához és kis híján karácsonyi zajlottak is a forgatások.

A film vizuális effektjeit a Mr. X VFX stúdió vállalta. Mindez talán nem is meglepő, hiszen ők dolgoztak Paul W. S. Anderson Kaptár-filmjein is.

Paul W. S. Anderson rendező és Milla Jovovich főszereplő házasok – korábban a Resident Evil filmek is közös munkáik voltak.

A Monster Hunter – Szörnybirodalomban T. I. is szerepelt vállalt. A színész egy interjúban elmondta, hogy alapvetően a kisfia győzte meg arról, hogy vállalnia kell a szerepet, mivel nagy rajongója az alapul szolgáló játéknak.