André Øvredal, A trollvadász, A boncolás és a Lidérces mesék éjszakájának rendezője most egy nem mindennapi szuperhős mozival támad.

André Øvredal neve bizonyára ismerősen cseng, ha szereted a hátborzongató filmeket. A norvég filmes még 2010-ben A trollvadász című filmmel hívta fel magára a figyelmet, nem is véletlen. Aztán a 2016-os A boncolás következett, ami sokkal inkább volt horrorisztikus és egy piszok jó film, nem meglepő, hogy Guillermo del Toro rábízta a Lidérces mesék éjszakáját és úgy tűnik a folytatás is az övé.

Viszont a direktor az elmúlt időszakot sem töltötte tétlenül. Nat Wolff főszereplésével hozott össze egy norvég flórklórból építkező szuperhős filmet.

A sztori szerint Wolff egy hátizsákos turistát alakít, aki Norvégiában kalandozva rájön, hogy talán valamiféle képességek birtokában áll. Ráadásul, ha nem is szándékosan, de végez egy helyi fiatallal, ami miatt nem nő a környéken a riszpektje, sőt megfigyelés alá kerül és próbálják megérteni, hogy mi zajlik a férfi körül.

A végeredmény akár még jól is elsülhet, a most érkezett Mortal előzetes tartalmaz potenciált, igaz a CGI azért úgy tűnik, hogy nem a legbitangabb. Ellenben egy jó történet még képes lehet ezt kiegyensúlyozni, így bízunk benne, hogy André Øvredal most sem okoz csalódást.

Mortal előzetes: