Ne higgy a szemének sorozat

Ne higgy a szemének! – Sorozat – Online sorozat adatlap – Sarah Pinborough regényének sorozat változat a Netflix kínálatában.

Ne higgy a szemének – Teljes sorozat adatlap 

Ne higgy a szemének sorozat

Magyar cím: Ne higgy a szemének!
Eredeti cím: Behind Her Eyes
Műfaj: dráma, misztikus, thriller
Premier (UK): 2021. február 17.
Hazai premier: 2021. február 17. (Netflix)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Erik Richter Strand
Forgatókönyvírók: Steve Lightfoot, Angela LaManna
Filmstúdió: Left Bank Pictures, Sony Pictures Television
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Ne higgy a szemének! sorozat története:

Egy történet a szerelem sötét oldaláról, hiszen van neki olyanja is. Louise egy fiatal nő, aki egy éjszaka belehabarodik egy hapsiba, akivel az egyik bárban találkozik. Nem marad el az első csók sem, ám azt követően az események különös fordulatot vesznek. Louise ugyanis hétfőtől titkárnői feladatot vállal egy pszichiáter irodájában. Pechjére a férfi pont az a fickó, akivel a bárban is találkozott,a férfinek ráadásul felesége van.

A végeredmény viszont nem egy tipikus szerelmi történet, sokkal inkább egy krimi-thriller keverék, ami nem hagy majd nyugodni.

Szereplők:

Simona Brown, Robert Aramayo, Tyler Howitt, Aston McAuley, Kamontip Krissy Ashton, Tom Bateman, Pierre Bergman, Georgia Glen, Eve Hewson, Richie Lawrie

Ne higgy a szemének! előzetes:

Érdekességek:

A történet Sarah Pinborugh azonos című, Ne higgy a szemének! című regénye alapján készült. A regény még 2017-ben jelent meg az Egyesült Királyságban, majd ugyanabban az évben magyarul is kiadták, Tomori Gábor fordításában a XXI. Század kiadó jó voltából.