Ne nézz a tükörbe! (2018) – Online film adatlap – Nicolas Cage és Robin Tunney befürödnek egy sivatagi motellel!

Ne nézz a tükörbe! – Teljes film adatlap

Magyar cím: Ne nézz a tükörbe!
Eredeti cím: Looking Glass
Műfaj: misztikus, thriller
Premier (USA): 2018. február 16.
Hazai premier: 2020. november 15. (Netflix)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Tim Hunter
Forgatókönyvírók: Jerry Rapp
Filmstúdió: Highland Film Group, DTLV Cinema Society, Goldfinch Australia
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Ne nézz a tükörbe! története:

Mindenki szeretné megcsinálni a maga szerencséjét. Így van ezzel Ray és Maggie (Nicolas Cage és Robin Tunney) is. Megvásárolnak egy sivatagi motelt és bíznak benne, hogy jól járnak az ügylettel. Ám ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Hamarosan ugyanis furcsa események történnek az új ingatlanban és megmagyarázhatatlan dolgok sora veszi kezdetét.

Szereplők:

Nicolas Cage, Robin Tunney, Marc Blucas, Ernie Lively, Jacque Gray, Kimmy Jimenez, Bill Bolender, Kassia Conway, Barry Jay Minoff, Jason K. Wixom, Sila Agavale, Rebecca Beckham, Pascoalina Dunham

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A belső jeleneteket meglepő módon egy régi elhagyatott hangárban forgatta a stáb, a Utah állambeli St. George közelében.

Robin Tunney egy a The Hollywood Reporternek adott interjúban nagyon dicsérte Nicolas Cage-t. Szerinte ugyanis egy fantasztikus színészről van szó, akivel a munka is igazán örömteli, nagyon élvezte a közös forgatásokat.

Eleinte úgy tűnt, hogy az egyébként videoklipeket jegyző Dori Oskowitz rendezheti meg a Ne nézz a tükörbe! című filmet. Végül azonban nem ő lett a befutó, hanem Tim Hunter. Hunter azért tapasztaltabb direktor, korábbról a Féktelen folyó vagy az Őrült rajongás fűződik a nevéhez, de rengeteg sorozaton is dolgozott. A Gyilkos utcák, a Döglött akták, a Dr. House, a Kés/alatt vagy a Hannibal néhány részét is rendezte, többek között.