Még csak egy hét telt el, de már most hiányzik Rick Grimes a The Walking Dead sorozatból. Nos, nincsenek jó híreink.

Csak óvatosa, spoileres infók következnek!

A The Walking Dead 9. évadának 5. részében könnyes búcsút vehettünk szeretett seriffünktől Rick Grimes-től. Na, persze az eredetileg beharangozotthoz képest a készítők csavartak egyet a dolgon. Rick ugyanis társai megmentése közben nem halt meg. Úgy tűnt elég komolyan megsérült, de egy helikopter fedélzetén hagyta el a helyszínt. Ezzel pedig Andrew Lincoln karaktere el is tűnik a szériából.

Persze az AMC nem sokáig hagyott minket kétségek között, már az epizód után bejelentették, hogy egy háromrészes tévéfilm készül, állítólag mozis minőségben, amelyben Rick Grimes kapja a főszerepet, kiderül, hogy mi is történt vele.

A rajongók pedig már azon agyalnak, hogy na vajon mikor tér vissza a sorozatba is a színész. Lincoln ezzel kapcsolatban így fogalmazott:

„Nem fogok visszatérni a tévéműsorba.”

Ezzel pedig tulajdonképpen rövidre is van zárva a dolog. A színész pont azért intett búcsút a szériának, mert kevés időt tudott a családjával tölteni. Ezt orvosolhatja, ha „csak” egy filmes forgatás szerepel a naptárban. A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad mondhatnánk. A zombis világban tehát Rick Grimes él, de a sorozatban nem kell tőle tartanunk.

Amúgy egy pletyka szerint a filmes változatban akár Michonne és/vagy Daryl felbukkanására is számíthatunk majd. Na, mondjuk ehhez az AMC nem fűzött semmit, szóval ne vegyük komolyan egyelőre.

A tervek szerint 2019-ben forgathatják le az első filmet.