Ahogy arra számítani lehetett Neve Campbell is visszatér a Sikoly 5. részében – mondhatni teljes a csapat.

Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír, mely szerint Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezésében – ők hozták össze az Aki bújt című horrort – elkészülhet a Sikoly 5. része. Akkor még nem igazán lehetett tudni, hogy mire számíthatunk, felmerült, hogy teljesen rebootolják a szériát. Aztán pont Neve Campbell volt az, aki úgy nyilatkozott, hogy szerinte egy folytatás lesz, amibe mondjuk ő személy szerint nem tudja, hogy visszatér-e.

Ezt követően néhány héttel viszont David Arquette bejelentette, hogy ő ott lesz a Sikoly 5. részében, majd nem sokkal később Courtney Cox is hasonlóan tett, illetve bejelentettek több új szereplőt is, így például Melissa Barrera-t, Jenna Ortega-t és a The Boys sztárját, Jack Quaid-et. A forgatások pedig el is kezdődtek.

A Bloody Disgusting viszont most arról számolt be, hogy a rendezők végül Neve Campbell-t is megnyerték maguknak, így a színésznő is visszatér, természetesen Sidney Prescott bőrébe bújva.

A rendezők örömüknek adtak hangot és elmondták, hogy azért a színésznő nélkül elég sovány lett volna a Sikoly 5, így piszkosul örülnek, hogy együtt dolgozhatnak vele.

A színésznő pedig úgy nyilatkozott, hogy a rendezők elképesztő szeretetet és tiszteletet sugároztak a korábbi Sikoly-filmek és Wes Craven munkássága felé és hiszi, hogy a film méltó örököse lesz az elhunyt rendező eszmeiségének, így örömmel mondott igent a szerepre, ezzel abszolút meggyőzték.

A Sikoly 5. része 2022. január 14-én mutatkozhat be a mozikban.