Nightmare Radio előzetes

A tengerentúlon szeptember első napján lesz elérhető az A Night of Horror: Nightmare Radio, ami az előzetest elnézve még akár jó is lehet!

Egy izgalmasnak ígérkező horror filmes antológiára figyeltünk fel, ahol 10 egyelőre kevésbé ismert horror rendező 8 hátborzongató történetet tár elénk. A kalandok között egy összekötő kapocs is van, a rémisztő történetek ugyanis a címben szereplő rádióműsorban hangoznak el, előttünk pedig meg is elevenednek.

Az előzetesből kicseng, hogy egészen változatos sztorikra van kilátás és ezek alapján a végeredmény nem is tűnik rossznak.

Persze, ha picit utánajárunk, hogy a különféle filmes fesztiválokon, még 2019-ben, hogyan szerepelt a film, akkor azért negatív véleményekkel is találkozhatunk, de nyilván mindig jobb, ha saját magunk döntjük el, hogy valami jó-e vagy sem.

A rendezők között Luciano és Nicolas Onetti nevével találkozhatunk, valamint Sergio Morcillo, Joshua Long, Jason Bognacki, Adam O’Brien, Matt Richards, A. J. Briones, Pablo S. Pastor és Oliver Park is vezényelt egy-egy epizódot.

A Night of Horror: Nightmare Radio előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét