Befutott a Nobody című akció-thriller korhatáros előzetese – Bob Odenkirk egészen zseniálisnak ígérkezik a főszerepben!

Az IGN jó voltából érkezett meg a Nobody című film korhatáros előzetese, amely elég zúzósnak és izgalmasnak ígérkezik. A filmet Ilya Naishuller rendezte, akinek a szintén nem pihentető élménynek számító Hardcore Henry-t köszönhetjük, a forgatókönyvet pedig az a Derek Kolstad hozta össze, akinek a John Wick-filmeket is köszönhetjük. Akár nyerőpárosnak is nevezhetnénk ezt a felállást.

Ráadásul a főszerepet Bob Odenkirk kapja, akit mondhatni teljesen új szerepben láthatunk és a trailer alapján ez a karakter is igazán neki való!

Főhősünk Hutch Mansell (Bob Odenkirk), aki egy elég szürke figura. Egy olyan pasi, akit alig veszel észre és akinek az élet is talán csak pofonokat ad. Nincs mit tenni, Hutch nagyon teszetosza és ezt a családja is tudja róla, úgy is fogalmazhatnánk, hogy főhősünk egy senki. Ráadásul, amikor egy éjszaka betörnek Hutch-ék külvárosi otthonába, a férfi, akkor sem tesz semmit. Megakadályozhatná a baj, de inkább nem akar erőszakos lenni. Nem csoda, hogy a családja komolyan csalódik Hutch-ban! Ez a helyzet azonban egy ördögi szituációba sodorja hősünket. Felszínre tör a múltja, ami cseppet sem foltmentes – ráadásul most, hogy ismét meg kell menteni a családját Hutch nem fog szégyent vallani. Mindent bevett és nem szeretné ha bárki is újra alábecsülné őt.

A tengerentúlon a tervek szerint 2021. február 26-án futhat be a film a mozikban. Amint jön infó a hazai bemutatóról, természetesen beszámolunk róla.

Nobody előzetes: