Egyelőre úgy tudni, hogy producerként tartja rajta a szemét egy 1986-os slasher sorozat változatán.

A Deadline hozta a hírt, mely szerint az 1986-os Sorority House Massacre – aka. Death House – a közeljövőben sorozat formájában éledhet újra.

A sorozat egyik producere Norman Reedus, a The Walking Dead sztárja lesz, aki a Shout! Studios-al és Robert Schwartzmannal közösen dolgozhat a széria fejlesztésén.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok Roberttel. Remek az ízlésük és a kreativitásuk inspiráló. Örülök, hogy elővesszük ezt a klasszikust és alkotunk valami igazán egyedit” – fogalmazott Reedus.

Az 1986-os Sorority House Massacre a slasherek sorát erősítette, amelyek az adott korszakban elég komoly népszerűségnek örvendtek – igaz talán itthon ez speciel pont kevésbé volt ismert alkotás. A produceri feladatokat Roger Corman látta el, míg a forgatókönyv és a rendezés Carol Frank nevéhez fűződött.

A történet főhőse egy Beth nevű lány volt, aki komoly csávába keveredett a lányiskolába, miután egy pszichopata gyilkos vette őt és társait üldözőbe. Ráadásul a lány és a gyilkos között különleges kapcsolat is volt.

Norman Reedus számára persze nem ez az egyetlen projekt. Ott lehet a The Walking Dead spinoffjában is, a 11. évadot követően. Valamint egy másik vadnyugati beütésű, véres sorozaton is dolgozik, szintén producerként, ám úgy tudni ott szerepet is vállalt.