Nem, most nem a The Walking Dead Daryl spin-offjára gondolunk, a csatorna és a színész egy mási képregényes projekten is együtt dolgozik.

Az elmúlt héten robbant a bomba, hogy véget ér a The Walking Dead, azonban az AMC több fronton is melegen tartja a franchise-t. Többek között Norman Reedus főszereplésével is terveznek egy spin-offot, ami természetesen Daryl karakterére összpontosítani.

A színész rajongói azonban most még jobban örülhetnek. A Deadline információ szerint ugyanis az AMC és Reedus egy másik projektet is szeretne tető aláhozni.

Egy másik képregényről van szó, az Undone By Blood címűről, ami tulajdonképpen egy bosszúról szóló rajzolt történet, western beütéssel. A sztori maga a ’70-es években játszódik, a főhősünk pedig egy Ethel Grady Lane nevű nő, aki visszatér arizonai szülővárosába és egyetlen dolog hajtja: meg akarja ölni azt a fickót, aki végzett a családjával. A helyzet mondjuk nem egyszerű, mert először meg kell találnia a férfit. Ez viszont nem egyszerű, ugyanis sötét titkokból nincs hiány a városkában.

Norman Reedus a Deadline szerint produceri feladatokat biztosan ellát majd az Undone By Blood sorozat esetében, ám a lap szerint elég jó esély van arra, hogy szereplőként is felbukkanjon majd a végeredményben.