Habár amióta a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, nem sokat hallani a korábban tervezett Ómen projektről, ám most úgy tűnik, hogy valami készül a háttérben!

1976-ban, Richard Donner rendezésében készülhetett el az első Ómen film, ami azóta már klasszikusnak számít. 1978-ban folytatást is kapott, majd 1981-ben trilógia lett a történetből. Ezt követően 10 évet kellett arra várni, hogy ismét elővegyék a sztorit, bár az Ómen 4: Az ébredés már „csak” tévés premiert kapott, ezzel pedig hosszú időre el is ült ez a kaland. 2006-ig kell előre lapoznunk a filmes történelemkönyvben, akkor egy remade formájában éledt fel a franchise, bár igazán sok köszönet abban nem volt. 2016-ban pedig Glenn Mazzara vezényletével igyekeztek sorozat formájában életet lehelni Damienbe, ám egyetlen évad után elhalt ez a próbálkozás is.

Nem régiben aztán arról lehetett hallani, hogy a Fox szeretne egy előzményfilmet összehozni, ám amióta a Disney felvásárolta a stúdiót nem sokat lehetett hallani erről a projektről.

Most viszont újabb hírmorzsák érkeztek, még hozzá a Démonok között íróinak, Chad és Carey Hayes-nek köszönhetően. A páros a ComicBook.com-nak adott interjút, amelyben elárulták, hogy ők tulajdonképpen írtak egy forgatókönyvet, amely már a stúdió előtt van. Sőt úgy tudják, hogy a zöld jelzés sincs már messze, tehát szinte biztos, hogy elkészülhet a film, amely egy előzménytörténet lesz.

Carey Hayes úgy fogalmazott, hogy azt szeretnék elmesélni, hogy Damien honnét is jött, hogy kerül az ördög fia a mi világunkba.

A hír mindenképpen üdítő, hiszen úgy tűnik, hogy a projekt kiváló kezekben van, kíváncsian várjuk a fejleményeket.