Nahát! Állítólag dolgoznak egy Ördögűző újragondoláson, amit már jövőre bemutatnának!

A Deadline nem rég beszámolt arról, hogy a Két test egy lélek című Cronenberg filmből sorozat lehet – erről írtunk mi is, viszont a cikkben egy másik érdekes dolog is szóba került. A Morgan Creek produkciós cég ugyanis nem csak ezekkel a jogokkal, hanem az Ördögűző jogaival is rendelkezik és a Deadline úgy tudja, hogy ennek az újragondolt, modern feldolgozásán is dolgozik a stúdió. Ráadásul annyira előrehaladott lehet a helyzet, hogy állítólag már 2021-ben be is mutatnánk ezt a filmet.

A helyzet azért is érdekes, mert néhány éve a stúdió azt ígérte, hogy nem fogják rebootolni az 1973-as filmet. Aztán később mondjuk úgy fogalmaztak, hogy maximum akkor lehet erről szó, ha az eredeti készítők visszatérnének. A Slashfilm próbálta elcsípni William Friedkint, az eredeti film rendezőjét és a Morgan Creek stúdió is, ám úgy tudni, hogy senki nem adott konkrét választ nekik.

A hír tehát egészen derült égből villámcsapásként érkezett és egyelőre nem is tudni, hogy mennyire komoly.

Az Ördögűző legutóbb egy sorozatos formátumban éledhetett újjá, még 2016-ban a Fox-on mutatkozott be a széria, ami két évadot élt meg. Ez a történet tulajdonképpen az 1973-as film közvetlen folytatásaként hirdette magát, ami a franchise későbbi folytatásait figyelmen kívül hagyta.