Örvényben 2019

Örvényben (2019) – Online film adatlap – Kurtis David Harder thrillerje Jeffrey Bowyer-Chapman és Ari Cohen főszereplésével.

Örvényben – Teljes film adatlap 

Magyar cím: Örvényben
Eredeti cím: Spiral
Műfaj: dráma, horror, misztikus
Premier (USA): 2020. szeptember 17.
Hazai premier: 2021. január 22. (HBO GO)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Kurtis David Harder
Forgatókönyvírók: Colin Minihan, John Poliquin
Filmstúdió: Digital Interference Productions, Hadron Films
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Örvényben története:

Malik (Jeffrey Bowyer-Chapman) és Aaron (Ari Cohen) új helyre költözik. Abban bíznak, hogy a csendesnek tűnő városkában valóban nyugalomra lelnek és békességben nevelhetik fel örökbe fogadatott kislányukat. Eleinte úgy tűnik, hogy álmaik valóra válnak, a környékbeliek elfogadják és szeretik őket. Ez viszont lehet, hogy csak a felszín, ráadásul az elfogadás nem is hosszú élete. A pár ugyanis egyre több homofób üzenetet kap, a környék pedig úgy tűnik, hogy egyáltalán nem olyan toleráns, mint az elsőre tűnt. A fenyegetések egyre alattomosabb módon jelennek meg, Malik pedig úgy gondolja, hogy talán nagyon sötét és gonosz erők állnak minden mögött.

Szereplők:

Jeffrey Bowyer-Chapman, Ari Cohen, Jennifer Laporte, Ty Wood, Lochlyn Munro, Chandra West, Paul McGaffey, Thomas Elms, Aaron Poole, Megan Tracz, David LeReaney, Jasmine Nagy, Lara Taillon, Michele Wienecke, Colin Minihan

Örvényben előzetes:

Érdekességek:

Az Örvényben rendezője Kurtis David Harder kanadai rendező, aki korábban elsősorban zenei klipeket és reklámokat rendezett.

A forgatókönyvet Colin Minihan és John Poliquin készítette. Minihan kapcsán érdekesség lehet, hogy annak idején a Grave Encounters című kézikamerás horror szktriptjén is dolgozott, de a földönkívülis Extraterrestrial és a Vérvörös homok is a nevéhez fűződik.