November 5-én újabb ínyencség debütál a Netflix kínálatában. Paranormal címen ez alkalommal egy egyiptomi horror sorozat fut be!

A Netflix természetesen nem csak az amerikai sorozatokat és filmeket igyekszik felkarolni, hanem a világ számos pontjáról gyűjtenek össze ígéretes produkciókat. Akár említhetnénk a német Dark című sorozatot, ami a Horror-Filmek.hu-n is zsánerbe vág, de a szolgáltató egyik legnagyobb sikere a La casa del Papel is spanyol sorozat. A felsorolást tényleg bőven lehetne folytatni, de ahelyett inkább a figyelmedbe ajánlunk egy újabb ínyencséget, ez alkalommal Paranormal címen egy egyiptomi szériát.

A történet alapját Ahmed Khaled Tawfik regénysorozat adja, Tawfik 2018-ban hunyt el, egészen népszerű arab szerző, aki természetfölöttit megjelentető sztorit, de sci-fi-t is írt.

A Paranormal sztorija az 1960-as években játszódik majd és egy tudós embert helyez a középpontba, aki a saját maga korábbi meggyőződését is megkérdőjelezi, miután paranormális tevékenységeket fedez fel maga körül. Egy kollégájával a dolog nyomába szegődik és megpróbálja megmenteni szeretteit a rájuk leselkedő veszélyektől.

Az első évad 6 részes és november 5-től lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Paranormal előzetes: