Polar előzetes Mads Mikkelsen

Még ebben a hónapban megérkezik a Netflixre Mads Mikkelsen főszereplésével a Polar, ami kicsit John Wick beütésű, de ránézésre komoly és véres zúzást ígér!

Szinte fű alatt készült el, most pedig nagy robajjal igyekszik berobbanni a köztudatba a Polar című akcióthriller, a Netflix egyik új üdvöskéje! A sztori egy képregényes feldolgozás, amelyben a világ legveszélyesebb bérgyilkosa kapja a főszerepet. Erre persze legyinthetnénk is, hiszen láttunk már ilyet. Sőt, egyébként is hamarosan érkezik a John Wick harmadik felvonása. Viszont a Polarra mégis érdemes lehet figyelni, hiszen a főszerepet Mads Mikkelsen kapta.

Oké, ez a filmje biztos kevésbé lesz drámai, mint az Arctic című, amely kilóra megvett és jó eséllyel a színész legkomolyabb alakítását eredményezi.

Esetünkben inkább egy vérgőzös akció a végeredmény, ami szintén tud szórakoztató és időtöltő lenni. Mikkelsen egy Duncan Vizla – vagy ha úgy tetszik Black Kaiser – nevű fazont alakít, aki az egyik legkiválóbb bérgyilkos volt. Mára már javarészt nyugdíjazta magát, ám volt munkáltatója mégis csak szeretné kicsit felkavarni az álló vizet. Néhány másik, fiatal bérgyilkos tör Vizla életére. Hősünk azonban még koránt sem felejtette el, hogy mitől döglik az, aki az útjában áll. Úgy dönt, hogy akcióba lendül és életben marad.

A rendezést Jonas Åkerlund, A por és a Lords of Chaos rendezője vezényelte. Mads Mikkelsen mellett pedig Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren és Anthony Grant is feltűnik majd a Polar-ban.

A Netflix szolgáltatásban január 25-től érhető el a végeredmény.

Polar előzetes: