William Shatner, Keith David és Danny Trejo. Jól cseng? Nos az urak talán egyre lentebb adják. A Range 15 ugyanis közel sem egy A-listás horrorfilm. Viszont az újabban oly népszerű zombiapokalipszist igyekszik meglovagolni.

Range 15 (2016)

 

Magyar cím: 
Eredeti cím: Range 15
Műfaj: horror, vígjáték
Mozipremier (USA): 2016. június 15.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés: 
Rendező: Ross Patterson
Forgatókönyvíró: Billy Jay, Nick Palmisciano, Ross Patterson
Filmstúdió: Street Justice Films

 

 

A Range 15 története:

Egy veteránokból álló csapat emberese átmulat egy éjszakát, azonban másnap olyan dologra ébrednek, amire legvadabb álmaikban sem számítottak volna. Nem arról van szó, hogy porig rombolták a helyet, ahol tivornyáztak. Még csak nem is a Másnaposok egyik kalandját élik át. Ennél sokkal szörnyűbb dolgokkal kell szembe nézniük.

Amíg ők mulattak, majd alkoholmámorban pihegtek a világon végig söpört a zombiapokalipszis.

Hőseink azonban egykor sok tapasztalatot szerzett katonák, így a világ megmentését tűzik ki célul. Azonban ahhoz, hogy megtalálják a gyógymódot és újra elhozzák a földi békét az egész USA-t keresztül kell szelniük.

Az egyetlen esélyük a kíméletlen zombihorda ellen, ha összefognak. Ebben a csatában ugyanis csak egymásra számíthatnak.

Szereplők:

William Shatner, Danny Trejo, Mindy Robinson, Sean Astin, Keith David, Ross Patterson, Ron Jeremy, Mat Best, Lindsay Lamb, Bryan Callen, Melanie Specht, Martin Klebba, Dale Dye, Rachel Hardisty

Képek:

Range 15 előzetes:

Érdekességek:

Az atlantai születésű Ross Patterson nem csak szereplőként volt jelen a Range 15 életében. Ő a film rendezője is. Patterson korábban a Helen Keller vs. Nightwolves című filmet vezényelte. Ezt 2015-ben mutatták be.

A filmre közadakozásból gyűjtöttek. Az IndieGogo volt az a felület, ahol a készítők megtalálták a számításaikat. Sikerült összeszedniük annyi pénzt, amiből valóra válthatták a zombiapokalipszist.

A film létrejöttét a katonaság, volt katonák is segítették. Veteránok is adakoztak és beszálltak az elkészítésbe.

Utóbbi okból a pletykák szerint az ISIS állítólag meg is fenyegette a stábot, hogy baj lesz, ha elkészítik a filmet. A csapat azonban nem ijedt meg és szerencsére baj sem lett.

A pornós Ron Jeremy saját magát alakítja a filmben.

Hasonló a helyzet Danny Trejo-val is. Igaz ő saját magát zombiformátumban keltheti életre.

Forrás: A film imdb adatlapja