Reality Z Előzetes Netflix
Brazil feldolgozást kapott a Hulla-ház című zombis horror.

A Reality Z is bekerült a streaming szolgáltató kínálatába. Esetünkben egy könnyed brazil zombis horrorról van szó, ami egy korábbi brit széria újragondolása.

Ha bírod a zombis horror produkciókat, akkor lehet, hogy érdemes egy próbát tenned a Netflix egyik új üdvöskéjével, a Realty Z című darabbal.

A történet szerint Rio de Janeiroban kitör a zombiapokalipszis, amiről nem mindenki tud. Egy valóságshow szereplői ugyanis el vannak zárva a külvilágtól, igaz ők sem maradnak sokáig a sötétben, hiszen a stábtagok közül néhányan a reality színfalai mögött próbálnak meg elbújni és persze a zombik is hamar felfedezik a helyet.

Ha most azon morfondírozol, hogy te ezt már láttad, akkor bizonyára pontosan igazad van. 2008-ban ugyanis Charlie Brooker vezényletével már készült egy kísértetiesen hasonló horrorfilm, ami a Dead Set azaz Hulla-ház címet kapta. Az ráadásul kifejezetten szórakoztató széria volt, nos a brazilok ezt gondolták újra és dolgozták fel.

A forgatókönyvet Cláudio Torres szabta brazilra és Rodrigo Monte segítségével le is vezényelte az egyes epizódokat.

Mindehhez előzetesünk is van, így még azt is el tudod dönteni, hogy valóban érdemes-e próbát tenni ezzel a produkcióval.

Reality Z előzetes: