Relic előzetes

Megérkezett a Relic című horrorfilm előzetese, amelynek a Bosszúállókat is jegyző Russo-testvérek is producerei voltak. A trailer alapján érdemes lesz odafigyelnünk erre a filmre.

Egészen hátborzongató és lázba hozó előzetest kapott a Relic című horror, amelyet Anthony és Joe Russo már egy ideje hypeol a saját közösségi oldalán. Nem hiába, hiszen a Marvelt is sikerre vivő páros, producerként tüsténkedett ennek a horrornak az elkészítésén.

Emiatt pedig nem is szabad legyinteni. Tudom én, hogy a közönség egy része a falra mászik a Marvel alkotásoktól. Ugyanakkor szerintem kétségtelen, hogy a Russo-testvérek nélkül sokkal sivárabb lett volna akár a Bosszúállók, akár az Amerika kapitány: Polgárháború is. Zseniális és ügyes rendezők, akik hiszem, hogy nem hagyták hogy mindent Kevin Feige mondjon meg. Így aztán érdemes lehet a filmes munkásságukat lesni, így pedig a nálunk is témába illető Relic-et.

A címben említett Anyja, lánya, unokája film említésével semmiképpen nem szeretnék már begyógyult sebeket felszakítani, ám esetünkben is egy picit hasonló a szituáció.

Ugyanis egy nagymama, egy lány és egy unoka kerül elő a történetbe, ám az ő kalandjuk kevésbé kacagtató, mintsem bőralámászó, pláne, hogy egy szellemjárta házban kell megmaradniuk.

A forgatókönyvet Christian White és Natalie Erika James hozta össze, a rendezést pedig utóbbi vállalta. Első egészestés alkotásuk a Relic, amelyben Emily Mortimer, Bella Heathcote és Robyn Nevin látható.

Amúgy a Sundance Filmfesztiválon még januárban volt lehetőség bemutatni a filmet a közönség, ráadásul a siker sem maradt el. Állítólag nyáron online is elérhető teszik majd a filmet.

Relic előzetes: