Rémálmom a háziúr (2020) – Online film adatlap – Dylan Vox új thrillerjében egy nem teljesen normális háziúr kapja a főszerepet, aki rákattan főhősnőnkre.

Rémálmom a háziúr – Teljes film adatlap

Magyar cím: Rémálmom a háziúr
Eredeti cím: My Nightmare Landlord
Műfaj: thriller
Premier (USA): 2020. március 7.  
Hazai premier: 2020. szeptember 4. (HBO GO)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Dylan Vox
Forgatókönyvírók: Naomi L. Selfman
Filmstúdió: The Asylum
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Rémálmom a háziúr története:

Lydia (Caroline Harris) szakít a pasijával és igyekszik maga mögött hagyni eddigi életét. Ebben a tervben egy költözés és szerepel egy új lakásba. A helyzet eleinte nem tűnik rossznak, ám Lydia csak hamar egyre inkább magányosnak és elszigeteltnek érzi magát. Persze ott van az épületben a háziúr, aki tényleg mindig ott van. Drew (Ignacyo Matynia) lehet, hogy nem százas és hamar a nő megszállottjává válik.

Szereplők:

Caroline Harris, Ignacyo Matynia, Sinéad D’arcy, Spencer Belko, Andre Boyer, Willow Hale, Lashan Anderson, Lucy Boryer, Harwood Gordon, Noelle Perris

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A film a The Asylum nevű, méltán rettentő stúdió berkeiben készülhetett el.

A rendező Dylan Vox a Zs-filmek kedvelőienk akár ismerős is lehet. Számos kis költségvetésű alkotásban láthattuk már. Például a Jersey Shore Shark Attack-ben vagy a Herkules: Feltámadásban. Rendezőként ez a film a harmadik munkája, a Triassic World és az A Beauty & The Beast Christmas után. Igen, jól sejted. Ezek is zs-kategóriás filmek voltak.

A forgatókönyvet Naomi L. Selfman készítette – természetesen ő is vérbeli The Asylum bútordarab. A Gyilkos cápa az óriáskrokodil ellen, a Megapiton kontra óriásaligátor vagy a 2012 – Ha eljő a világvége is az ő nevéhez fűződik.