Rémecskék támadása (2019) – Online film adatlap – Hosszú idő után újabb felvonással bővült a Rémecskék című horror franchise.

Rémecskék támadása – Teljes film adatlap

Magyar cím: Rémecskék támadása
Eredeti cím: Critters Attack!
Műfaj: vígjáték, horror, sci-fi
Premier (USA): 2019. július 23.
Hazai premier: 2020. november 6. (HBO Go)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Bobby Miller
Forgatókönyvírók: Scott Lobdell
Filmstúdió: Blue Ribbon Content, New Line Cinema, Warner Bros. Television
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Rémecskék támadása története:

Drea (Tashiana Washington) 20 éves, itt az ideje, hogy megkezdje az egyetemet. A lány igyekszik egy kicsit furfangos lenni és javítani az esélyeit azzal, hogy elvállalja az egyik professzor gyerekeinek felügyeletét. A gyerekek szórakoztatása viszont nem egyszerű feladat, ezért Drea úgy dönt, hogy kirándulni viszi a fiatalokat. Az persze már pech, hogy pont egy olyan helyre látogatnak el, ahol nem rég egy rejtélyes űrhajó landolt, a fedélzetén néhány rémséges figurával, akik senkinek nem kegyelmeznek.

Szereplők:

Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel, Dee Wallace, Stephen Jemings, Pierre Malherbe, Alex Jeaven, Tristan de Beer, Ho Chow, Vash Singh, Tanya van Graan, Paul Snodgrass, Ellectra Hartman, Joe Vaz

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A Rémecskék franchise-nak korábban négy része készült el, illetve nem rég egy nagyon rövid részekkel operáló sorozatot is útnak indítottak. Érdekesség lehet, hogy a franchise korábbi részei mindig belefértek a PG-13-as besorolásba. A Rémecskék támadása viszont kivétel, ez R-es korhatár besorolást kapott a tengerentúlon.

Ez az első Rémecskék film, amelyben Don Keith Opper nem szerepel. Viszont Dee Wallace visszatért, ő ugyanis az első, 1986-os filmben szerepet vállalt és most ismét láthatjuk. A karakterét mondjuk máshogy hívják, erre jogi okokból volt szükség, mivel a korábbi karakternevet nem használhatták a készítők.