A hónap elején hackertámadás érte a Capcom szervereit, a napokban pedig érdekes információkat szivárogtattak ki a Resident Evil: Village kapcsán.

Nem kérdés, hogy a következő év egyik legjobban várt játéka a Resident Evil: Village, ami az eddigi információk alapján valóban elég nagyot szólhat majd. Ráadásul a Capcom azért az elmúlt időszakban nem igazán hibázott a szériát illetően, most pedig egy vadiúj sztorira és izgalmas új helyszínekre számíthatunk majd.

A megjelenés kapcsán azonban hivatalos információk még nem jelentek meg, ám a november 4-i hackertámadás eredményeként a hackerek kiszivárogtatták a Resident Evil: Village megjelenési dátumát. A Capcom persze nem fűzött semmit az információhoz, így talán érdemes a helyén kezelni, hiszen lehet a hackerek nem jutottak semmilyen értékes infó birtokába.

Mindenesetre a kiszivárgott információk szerint 2021 áprilisában érkezhet majd meg a Resident Evil: Village.

A legérdekesebb azonban nem is ez az infó, hanem az, hogy a szivárogtatók szerint a Resident Evil: Village a most búcsúzó konzolgenerációkra, vagyis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd. Korábban a Capcom úgy fogalmazott, hogy csak az új generációs konzolokra érkezik a játék, a mostani generációs portok pedig nem készülnek el.

Ennek fényében érdekes ez az infó, de vélhetően azért el lehetne viselni, ha PS4-re és Xbox One-ra is befutna a Resident Evil: Village, hiszen biztosan lesznek olyanok, akik még nem cserélik le konzoljaikat, de szívesen merülnének el a Capcom Resident Evil világában.