Harry Styles poses for photographers upon arrival at the World premiere of the film 'Dunkirk' in London, Thursday, July 13th, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Olivia Wilde hamarosan újabb rendezéssel jelentkezik, ez alkalommal egy thrillert készít, amelynek most egy picit változott a szereposztása.

A tervek szerint Don’t Worry, Darling címmel készülhet el Olivia Wilde újabb rendezése. A színésznőből lett rendező az Éretlenségivel bizonyította, hogy a kamera túloldalán is van keresnivalója, a második filmje pedig már egy picit hátborzongatóbb darab lehet – ráadásul azt követően elvileg az egyik Sony-féle Marvel képregényen filmen dolgozhat majd.

A Don’t Worry, Darling az ’50-es években játszódik majd és egy háziasszony lesz a középpontjában, aki meglehetősen boldogtalan figura, ám egy felkavaró dologra lesz figyelmes. Sajnos, ennél többet egyelőre nem tudni.

A főszerepben Olivia Wilde lesz látható és már korábban kiderült, hogy mellette Florence Pugh, Chris Pine és Harry Styles is ott lehet. Nos, ez a szereposztás változott most egy kicsit. A Deadline infói szerint ugyanis Harry Styles mégsem tudta vállalni a szerepet, így a helyét Shia LaBeouf veheti át.

A film forgatókönyvét Katie Silberman és Carey Van Dyke írta, előbbi szakember az Éretlenségin is dolgozott már Wilde-al, míg Van Dyke a Hallgatás és az Ideglelés Csernobilban című filmeket jegyzi korábbról.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a forgatások mikor kezdődhetnek, de talán már nem kell sokat várni erre sem.