Aki bújt 2019

Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin és Chad Villella alig fejezték be az új Sikoly film forgatásait, már is megvan a következő horror projekt, ami Reunion címen futhat.

A Deadline szállította az információt, mely szerint meg van a Radio Silence nevű triumvirátus, azaz Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin és Chad Villella legújabb horrorfilmes projektje. Az urak először a V/H/S és a Southbound című horrorantológiákba dolgoztak be, majd jött az Aki bújt című elég üde színfoltnak számító horror, a Sikoly új részének forgatásait pedig csupán néhány hete fejezték be.

A következő horrorjuk az MGM berkein belül készülhet el, a sztori pedig néhány egykori középiskolás osztálytársat állít majd a középpontba. A csapat egy osztálytalálkozóra készül, ahol persze alapvetően is felszakadnak a régi sérelmek, azonban, ha ez nem volna elég hőseinknek egy alakváltó lénnyel is fel kell venniük a harcot.

Az egyelőre kérdéses, hogy a Reunion mikor érkezhet, de természetesen egyelőre sem a forgatás kezdéséről, sem a szereplőkről nem érkeztek információk.