Skull: The Mask címmel készült nem régiben egy brazil horrorfilm, ami nem spórol a vérrel és a belekkel. Az előzetesben elég komoly vérfürdőt rendeznek.

Már-már zavarba ejtően durva előzetest kapott a Skull: The Mask című brazil horror, amelyet a hétvégén a Chattanooga Filmfesztiválon mutatnak be, persze a jelenlegi helyzethez mérten mindez az online térben zajlik. Ennek ellenére egy fizetős sztoriról van szó, itt találod a részleteket, ha elkezdtél izgalomba jönni.

No, de a Skull: The Mask, ami egy akár figyelemre méltó alkotás is lehet. Elsősorban talán azért, mert a készítők nem CGI-all oldották meg a vérengzést és a belezést, hanem bizony hagyományos effekteket használtak, ez pedig mindig szívet melengető dolog.

Kapel Furman és Armando Fonseca rendezésében készülhetett el a produkció, amelyben egy különleges maszk kapja a főszerepet, amely egy ősi kolumbiai istenséget igyekszik életre hívni. Ráadásul mindezt egészen ügyesen teszi, az istenség reinkarnációja pedig őrült vérengzésbe kezd, ami ellen lehet a rendőrség üdvöskéje, Beatriz Obdias is kevés lesz.

Tényleg nem mindennapi durvulást ígér a film, a legjobb az, ha az előzetes mutatjuk.

Csak óvatosan!

Skull: The Mask előzetes: