Sofia Carson stars in SONGBIRD

Michael Bay nevével is fémjelzett koronavírusos thriller, a Songbird tényleg nem sokat váratott magára. A forgatások véget értek és befutott az első előzetes!

Adam Mason rendezésében és többek között Michael Bay produceri felügyeletével készülhetett el a Songbird című thriller, amelyet a koronavírus-járvány ihletett.

A történet amúgy meglehetősen hátborzongató jövőképet fest, ugyanis a sztoriban már a COVID-23 elnevezésű vírus egy újabb mutációja van jelen, amely miatt már négy éve van lezárás alatt az egész világ. Az amerikai lakosokat ráadásul a helyzetre való tekintettel úgy nevezett Q-zónákba kényszerítik. Egy ilyen cseppet sem kellemes világban él két főhősünk, Nico és Sara (KJ Apa és Sofia Carson). Nico immunis a vírusra, így futárként dolgozik, szerelme azonban elkapja a vírust. Nico így aztán mindent megtesz azért, hogy ne zárják be Sofiát.

Az említett két szereplő mellett Alexandra Daddario, Demi Moore, Bradley Whitford Paul Walter Hauser és Peter Stormare feltűnésére is számíthatunk a Songbirdben.

Premierdátum egyelőre nincs.

Songbird előzetes: