Ebben a posztban gyűjtjük a Stranger Things 2. évadával kapcsolatos legfrissebb értesüléseket és híreket.

Bízunk benne, hogy a Stranger Things 2. évad előzetese már megvolt. Ha esetleg még nem csekkoltad, akkor itt tudod megtenni. Ez az eddigi első és egyetlen mozgóképes anyag az ősszel érkező második etapból.

Aztán februárban néhány tudnivalót is összegyűjtöttünk, amelyek hasznosak lehetnek.

Illetve korábban is volt már szó arról, ezt maguk a készítők ígérték, hogy egy kicsivel durvább és horrorisztikusabb lesz a folytatás.

Befutott a sorozat végső előzetese:

Kiderült, hogy milyen címen érkezik a Stranger Things 2. évad első hat része:

  1. rész: Mad Max
  2. rész: Trick or Treat Freak
  3. rész: The Pollywog
  4. rész: Will the Wise
  5. rész: Dig Dug
  6. rész: The Spy

Újabb plakát érkezett:

Stranger Things 2. évad

Nos ezzel kapcsolatban, most a sorozat egyik producere is nyilatkozott. Shawn Levy megfogalmazása szerint is bőven számíthatunk horrorelemekre, a Stranger Things 2. évad ilyen téren egyáltalán nem fog finomkodni.

Íme egy egészen friss poszter az új évadhoz:

Stranger Things 2. évad

A Netflix egyik legnagyobb sikerű szériája mondjuk még tényleg elég sokára tér vissza a képernyőre. A tervek úgy szólnak, hogy majd október 31-én jön az új évad.

Viszont, hogy miként vallott Levy. Íme:

„Az új veszély mellett igazából el fog törpülni a Demogorgon korábbi fenyegetése. Pont nem régiben voltam a vágószobában, ahol a Duffer-tesóknak is csak annyit tudtam mondani, hogy ez bizony tényleg sokkal sötétebb és horrorisztikusabb, mint a korábbi évad. A városkára és a hőseinkre leselkedő veszély ugyanis nagyobb, sötétebb és félelmetesebb. Sokkal.

Akik az előző évadot félelmetesnek gondolták, azoknak most még jobban maguk elé kell majd húzniuk a takarót. Viszont a legjobb az egészben az, hogy a sorozat szíve azért megmarad. Viszont fontos megemlíteni azt is, hogy a filmmegvalósítási és a költségvetés szempontjából jóval nagyobb fába vágtuk a fejszénket.”

A Stranger Things 2. évad producere arról is beszélt, hogy habár szeretik a rajongókat, azért fan service-re nem igazán kell számítani a folytatásban. Ergo, Barbara visszatérésére nem igazán kell számítani, annak ellenére sem, hogy a készítők tisztában vannak azzal, hogy ennek a rajongók nagyon örülnének.

„Olyan dolgokat lépünk meg, amelyek elsőre talán csalódást okozhatnak majd a rajongók körében, viszont idővel mindenki kárpótolva lesz. Ott van például Barbara helyzete. Rengetegen kérdezték, hogy ő túlélte-e az első évadot. Sokan úgy gondolják, hogy jó lenne őt feltámasztani, viszont szerintem ennek pont az ellenkezője az igaz. Barb szájából láttuk, hogy mi mászott ki, úgy hiszem, hogy onnan már nincs visszaút. Szóval nem szeretnénk minden áron kiszolgálni a rajongókat. Inkább a Duffer-tesók megérzéseire fogunk hagyatkozni.”

Hawkins-ban tehát Halloween-kor semmi sem lesz rendben. Mi pedig már alig várjuk, hogy ismét ellátogassunk a kedvenc városkánkba és borzongjunk egy kellemest, talán egy minden eddiginél nagyobbat.