Stranger Things 4. évad

Folyamatosan frissülő cikkünkben összegyűjtjük azokat a Stranger Things 4. évad kapcsán az összes fontos tudnivalót, hírt és infót! Így aztán semmiről nem maradsz le!

Mikor jön Stranger Things 4. évada?

A helyzet az, hogy ezen a téren rengeteg a kérdőjel. A forgatások a koronavírus-járvány előtt elkezdődtek ugyan, de úgy tudni, hogy a stáb közel sem jutott a munka végére, ami már alapvetően megnehezítheti a bemutató helyzetét is. A Netflix és a készítők sem igazán nyilatkoztak még ennek kapcsán. Ha azt vesszük figyelembe, hogy az évadok nagyjából másfél éves kihagyással követték egymást, akkor nem lenne elképzelhetetlen, hogy 2020 év végén jelenik meg az újabb felvonás. Ezt viszont szinte kapásból kizárhatjuk. Már csak azért is, mert a visszatérő David Harbour úgy nyilatkozott egy Instagramos kérdezz-felelekben, hogy szerinte ha minden jól megy, akkor 2021 elején mutathatják be az új évadot. Egyelőre viszont talán kérdés, hogy minden jól megy-e. Mindenesetre a Netflix is hasonlóan a 2021-es évet szellőztette meg, mint lehetséges premiert.

Ha minden igaz azért a forgatások javarészét sikerült elvégezni, azonban a probléma az lehet, hogy a gyerekek nőnek mint a gomba, így a maradék néhány részlet kapcsán az is felmerült, hogy lehet digitálisan kell majd picit fiatalítani a szereplőkön, hogy ne legyen feltűnő, hogy picit idősebbek lettek.

A legutóbbi információk szerint szeptemberben szeretnék folytatni a forgatásokat. Igaz a tengerentúlon meglehetősen aggasztó a helyzet, így könnyen lehet, hogy a szeptemberi folytatásból nem lesz semmi.

David Harbour visszatér!

Igen, ez mondjuk nem annyira meglepetés, ha az első kedvcsinálóval már találkoztál. Ez ugyanis mondhatni, hogy erősen fókuszált Jim Hooper seriffre, aki egy orosznak tűnő börtönben tengeti a napjait. Persze jelezték nekünk, hogy kicsit kilépünk az eddig megismert világból, úgy tűnik, hogy talán nem is annyira kicsit. Harbour karaktere kapcsán amúgy komoly változásokra is számíthatunk, már a figura jellemét illetően.

Erről a színész is nyilatkozott korábban egy Liverpoolban megrendezett Comic Con rendezvényen. Elmondta, hogy Hooper múltjából rengeteg dologra fény derül majd, ami mindenképpen nagyon izgalmassá teszi a Stranger Things 4. évad részeit. Egy-két dolgot már ezzel kapcsolatban azért sejtettek nekünk a Duffer-tesók, ám Harbour úgy fogalmazott, hogy a nyakát tenné rá, hogy a negyedik évad tartogat valami olyat is Hooper kapcsán, amitől leesik majd az állunk.

A Stranger Things 4. évad lesz az utolsó?

Ez ügyben egyelőre nagy a titkolózás, ám jó eséllyel lezárul a sztori. Tulajdonképpen minden a Duffer-tesókon múlik, ők pedig már megpendítettek egy húrt, mely szerint tudják mi lesz a sztori vége és talán ez most jön el. A Netflix vélhetően szeretné még folytatni, hiszen a mai napig a szolgáltató egyik zászlóshajója a széria, de a döntés biztos, hogy a Duffer-testvéreken áll vagy bukik.

Igaz egy érdekes hír azért napvilágot látott, elképzelhető, hogy a Netflix két részletben mutatja be az új évadot. Ezt a megoldást választották például a Money Heist kapcsán is, hiszen ott is az eredetileg 1 évadot, a Netflix két részletben mutatta be. Egy pletyka szerint pedig elképzelhető, hogy ehhez hasonlóan lehet egy Stranger Things 5. évad is. Ez viszont logikailag és minden szempontból a szorosan a negyedikhez tartozik majd.

Kik lesznek az új karakterek?

Ami biztos, hogy Joel Stoffer is csatlakozik majd a stábhoz. Ezt a színész maga jelentette be. Stoffer-t korábban a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben láthattuk. Saját bevallása szerint nem kap nagy szerepet az új évadban, ráadásul még nem is pontosan tudja, hogy pontosan kit formálhat meg, ugyanis az ő jeleneteit még nem rögzítették.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét