Ugyan a Netflix részéről még nem érkezett hivatalos megerősítés. Mégis szinte biztosra vehetjük, hogy Tizenegy visszatér a Stranger Things 2. évadában. Persze csúnya is volna, ha nem így történne.

Valamikor jövőre befut majd a Stranger Things 2. évada, ami egyáltalán nem tartozik a meglepetés kategóriába. A Duffer testvérek története ugyanis egy csapásra megnyerte magának a közönséget. Egy remek sorozatot kaptunk, ami ráadásul úgy idézte meg a ’80-as éveket, ahogy arra kevés széria képes. Ha egyáltalán akad másik ilyen.

Ráadásul kiemelendő, hogy meglehetősen sok gyerekszínész dolgozott a produkcióban, akik tökéletes alakítást nyújtotta. Rég nem láttunk példát erre sem.

Sok részlet még nem érkezett arról, hogy kik azok, akikkel a második évadban biztosan találkozhatunk. Igaz egy sztori féleséget már lehetett olvasni nálunk is. Valamint egy epizódlistával is találkozhattunk.

Ennek ellenére, hogy pontosan kik kapnak majd szerepet még nem tudni. Persze néhány kivétel akad. A Steve-t alakító Joe Keery és a Will szerepét magára öltő Noah Schnapp biztosan ott lesznek. Sőt nem régiben két új karakterről is lerántották a leplet. Ráadásul már az őket alakító színészeket is megtalálták Dacre Montgomery és Sadie Sink személyében.

Most pedig egy paraszthajszál híján azt is biztosra vehetjük, hogy Tizenegy visszatér a sorozatban. A szűkszavú és különleges képességekkel is rendelkező lány újbóli felbukkanása mondjuk az első évad fényében annyira nem is meglepő. Mondjuk hivatalos megerősítés még nem történt, így 100%-ban nem vehetjük biztos, hogy Tizenegy visszatér.

Ugyanakkor a Collider és a TV Line is arról számolt be, hogy értesüléseik szerint erre nagy eséllyel számíthatunk. A karaktert ugye Millie Bobby Brown alakítja.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Duffer tesók mit is találnak ki a folytatásra és miként alakulnak a Hawkins-ban és környékén játszódó történetek.

Vélhetően azért a második évadban sem kell majd csalódni, sőt szerintem bőven benne van, hogy a készítők még überelni is tudják a Stranger Things 1. évadot.