December 18-án egy dél-koreai horrorsorozattal erősít a Netflix. A Sweet Home előzetes elég komoly vérengzést és érdekes végeredményt ígér!

A világ nagy bajba kerül – egy ismeretlen kór támad az emberekre, aki pedig megfertőződik, az hamarosan vad szörnyeteggé válik és mindenkire veszélyt jelent. Sajnos a fertőzöttek száma meglehetősen magas. Lee Eung-Bok rendező horrorja talán nem is véletlen reflektál kicsit a 2020-as évre, de természetesen alaposan horror köntösbe öltözteti a fertőzés témakörét.

A Sweet Home-ban egy maga alatt lévő fiatal srác és a lakóközösségek kapja a főszerepet. Az épületet, ahol laknak, ugyanis elözönlik a szóban forgó fertőzöttek, akik nagyon randák és nagyon szeretnének mindenkit megölni, aki mozog.

A Sweet Home előzetes egészen kendőzetlen és habár itt-ott látszik, hogy a CGI varázslatból sem szenvedünk majd hiányt, mégis egészen izgalmasnak tűnik a végeredmény.

Nem is kell már sokat várni, a Sweet Home december 18-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában, jó eséllyel rögvest magyar felirattal is, legalábbis a befutott feliratos előzetesből erre tippelnénk.

Az első évad 10 részes lesz.

Sweet Home előzetes: