The Babysitter előzetes

McG neve bizonyára ismerősen hat, ha szereted a filmeket. Nem állítjuk, hogy hibátlan a karrierje, viszont legújabb horrorja, a The Babysitter cefetül eszementnek tűnik és imádjuk az előzetesét!

McG annak idején a Charlie angyalai rendezésével hívta fel magára a figyelmet. A Terminátor – Megváltást mondjuk szívesen elfelejtjük neki és a Kémes hármas sem feltétlen ütős. Producerként viszont talán parádésabb alkotások fűződnek a nevéhez (Odaát, Chuck, A narancsvidék)

Legújabb rendezése azonban mégis felkeltette az érdeklődésünket. A The Babysitter előzetes ugyanis kellően abszurd és a gore-ból se lesz hiány, hiszen a fejen szúrt áldozatból kispriccelő több liter vér, nem éppen a gyerekbarát kategória.

Kicsit talán a Better Watch Out jutott eszembe a The Babysitter kapcsán. Nézzük a sztorit, ami ezért nem egy nagy eresztés, de esetünkben ezt talán nem is bánjuk. Ja, és a trailer nagyrészt vázolja is a szitut.

The Babysitter előzetes

Adott egy fiatal srác, aki a szülei szerint még bébiszittert érdemel, ha anyu és apu lelépnek otthonról. Így kerül képbe Allison (Bella Thorne), aki kellően szexi és aranyosnak tűnik. Csak, hogy amikor anyu és apu lelépnek egy bulit szervez. A srácnak persze nincs ellenvetése, legalább meglesné a nagyokat. A háziparti azonban hamar vérfürdőbe fordul, ugyanis kiderül, hogy Allison és barátai nem éppen szimpla egyetemisták. A többiért csekkold az előzetest.

A forgatókönyvet Brian Duffield írta, akitől A lázadót és a Jane a célkeresztben című filmeket láthattuk korábban. A forgatókönyv pedig már több mint két éve hever talonban, de végre elkészülhetett.

Mindez egyébként a Netflix kínálatából, akik úgy tűnik, hogy belehúznak, hiszen tőlük jön a Punisher sorozat, a Stranger Things 2. évad, a Mindhunter vagy az 1922 című King adaptáció. A Bilincsben pedig nem rég mutatkozott be. Szeretjük is őket mindezekért.

The Babysitter előzetes:

https://youtu.be/6qCqrODw1nM