Úgy tűnik, hogy a Supernatural búcsúja után nem sokáig marad meló nélkül Jensen Ackles – a színész szuperhősnek áll a The Boys 3. évadában!

Azt már eddig is tudtuk, hogy az Amazon berendelte a The Boys 3. évadát, ami azért is elég menő, mert a második évad még nem is került a nézők elé, az Amazonnál azonban, valljuk be nem is véletlen, nagyon bíznak a sorozatban.

Ennek fényében nyilván az is kérdés, hogy mi történik pontosan a második évadban, igaz erről azért az előzetesek alapján már egészen pontos elképzeléseink lehetnek. A harmadik évad története pedig számunkra még képlékenyebb. Ami viszont biztos, hogy egy új színész és egy új szuperhős érkezésére számíthatunk.

Jensen Ackles az Insta oldalán jelentette be, hogy megvan a következő sorozatos projektje, hiszen az októbertől búcsúzó Supernatural után a The Boys 3. évadában osztottak neki lapot.

Ackles a Soldier Boy nevű szuperhőst alakíthatja. Ez a karakter amúgy a képregények egy meglehetősen izgalmas figurája, tulajdonképpen egy Amerika Kapitány paródia, aki harcolt a második világháborúban, bár az egységeit általában a halálba vezette. Ennek ellenére mégis ő lett az első celeb hős és a kultúra egy ünnepelt sztárjáról beszélhetünk.

Persze Ackles felbukkanására még jócskán várhatunk, de biztos üde színfoltja lesz az amúgy sem unalmas szériának.