Igaz még csak most ért véget a második évad, de már tűkön ülve várjuk a The Boys 3. évadát. Most a képregény azon karaktereit gyűjtöttük össze, akiket jó volna látni a következő felvonásban.

Zseniális finálét kapott a The Boys 2. évada, azonban most semmiképpen nem szeretnék semmit elspoilerezni. Ehelyett inkább fogjuk Garth Ennis remek képregényét és végigvesszük azokat a karaktereket, akiknek igazán örülnénk, ha felbukkannának a The Boys 3. évadában.

Vigyázat! Rémséges szuperhősök, őrültes figurák következnek! Illetve a képregényt illetően előfordulhatnak SPOILEREK!

Soldier Boy

Indítsuk a sort Soldier Boy karakterével, már csak azért is, mert ő listánk kakukktojása – hiszen nyílt titok, hogy a figura ott lesz a The Boys 3. évadában. Ráadásul már az is kiderült, hogy Jensen Ackles formálhatja meg a karaktert. Egy nagyon fontos ellenfélről és karakterről van szó, így nem meglepő, hogy bemutatkozhat a képernyőn. Soldier Boy tulajdonképpen a Vought által létrehozott Payback nevű csapat tagja – ennek a csapatnak volt tulajdonképpen korábban Stormfront is tagja. Elég menő szupiról van szó, már ami a képességeket illeti: szupergyors, emberfeletti ereje van, remekül verekszik és a fegyverektől sem jön zavarba. Jó eséllyel a Hetek tagjaként találkozhatunk majd vele.

Big Game

Ha Big Game érkezik, akkor jó eséllyel egy kisebb szerepben találkozhatunk vele, mellékszereplőként vagy valami kisebb ellenfélként lehet jelen. Maga a karakter a DC-féle Nightwing vagyis Éjszárny paródiája. A Teenage Kix nevű korrupt szuperhősöket magában foglaló csapat vezetője, képes repülni és szupererős és nyilván bőven csinál rosszaságokat. A képregényekben amúgy összetűzésbe keveredik Billy Butcherről, amelyből nem Big Game kerül ki igazán nyertesen, elveszti az orrát és néhány fogát is.

Whack Job

Egy elektrokinézisre is képes karakterről van szó, aki szintén a már említett Teenage Kix tagja – előszeretettel lopkod fájdalomcsillapítókat kórházakból. Whack Job mondjuk a képregényekben egy idő után, miután elveszti egy társát a srácokkal való összetűzést követően, elhagyja a Teenage Kix csapatát és mély depresszióba esik.

Tek Knight

Tek Knight karaktere is érdekes, őt tulajdonképpen egy fajta Batman és Vasember kifigurázásként említhetnénk meg, hiszen habár a Vought szolgálatában áll, szuperképessége nincs, ezen a téren ő az egyetlen. Ellenben van pénze és egy nagy cége, így aztán egy különleges viseletet készít magának, amitől viszont máris szuperképességei lesznek. A Payback nevű szervezetet, ami a Vought Hetekhez hasonló társasága már említettük, ennek a csapatnak Tek Knight alapítója. Ne feledjük, hogy magát a karaktert az első évadban már említették, viszont látni még nem láttuk.

Mister Marathon

Mister Marathon neve ismerős lehet szintén a sorozatból. Ő ugyanis már volt tagja a heteknek, viszont A-Train beelőzte őt, gyorsabb volt és a helyére került. Viszont még életben van, így akár fel is bukkanhat. Mister Marathon a képregényekben a Hetek alapító tagja, akit viszont a képregényekben megöltek.

Gunpowder

Dredd bíró paródiája Gunpowder, aki szintén a Teenage Kix tagja. Ő is lehet akár kakukktojás, hiszen ő tulajdonképpen már feltűnt a sorozatban. Egy alkalommal egy tévéinterjút láttunk, ami vele készült, egy bankrablásról beszélt és arról, hogy milyen jó lenne, ha az emberek fegyvert tarthatnának maguknál. Ha a Teenage Kix érkezik a sorozatba, akkor Gunpowder sem fog kimaradni, itt pedig a színészt sem kellene már keresni – már amennyiben ismét Joel Gagne kapna lehetőséget.

Jack From Jupiter

A képregényekben Jack From Jupiter a Hetek tagja, amilyen fickó jól bele is illik az illusztris társaságba. Ennek ellenére azért nem olyan fontos tagja a Heteknek, hiszen sekély figura, aki csak önmagát és a nőket imádja. Képes repülni és sérthetetlen, ráadásul a neve a 2. évad utolsó előtti epizódjában előkerült. A Hetekben most üresedés van, így lehet szerepet szánnak neki a készítők. A megjelenése amúgy kicsit hajaz a DC-féle Marsbéli Vadászéra. Ezért is lehet érdekes, hogy őt miként mutatnák be nekünk.

Ground Hawk

Rozsomák The Boys-béli megfelelője lehetne Ground Hawk. Igaz ő nem adamantium karmokkal van ellátva, hanem annál is speciálisabb a helyzete, ugyanis kalapácsok vannak a kezei helyén, amelyekkel kérdés nélkül bárkit péppé tud verni. Ráadásul annyira hajlamos bevadulni, hogy az sem példanélküli, hogy megeszi áldozatait. Ground Hawk nem igazán tud beszélni sem, javarészt egyetlen szavas „mondatai” vannak. A karakter amúgy John Godolkoin G-Men-jének tagja a képregényben.

John Godolkin

A képregények egy nagyon érdekes karakteréről van szó. Godolkin ugyanis talán a legdurvább és gonoszabb karaktere a The Boys világának – ezen a téren talán még Homelanderen is túltesz. Maga a karakter egy Charles Xavier görbe tükör, amire ráerősít Godolkin G-Men nevű csapata is, amely fiatal gyerekekből áll, akik között vannak igen komoly képességűek is. Godolkin nagyon megátalkodott figura, pedofilhajlamú, aki a G-Men csapatának gyerekeit is előszeretettel molesztálja. Godolkin a képregényben Stillwell ellenfele – ott mondjuk ugye nem Madelyn, hanem James Stillwell látható. Viszont a sorozatban már nincs Stillwell, így érdekes lenne ha Godolkin a fiúkkal vagy Mr. Edgarral összetűzésbe kerülne.

Blarney Cock

Cock szintén a Teenage Kix tagja a képregényekben, egy ír rasszista fazon, aki Whack Job legjobb haverja. Az ő halála miatt lesz depressziós Whack Job. Blarney Cock amúgy a képregényekben először nem véglegesen hal meg – valóban összetűzésbe keveredik a srácokkal, ráadásul pont Hughie öli őt meg, azt követően pedig egy hörcsögre bukkan Blarney végbelében, akit aztán Hughie magához vesz. A csavar viszont ezt követően jön, mivel Blarney Cock zombiként visszatér, hogy megszerezze a hörcsögöt. A fiúk megint végeznek vele, aztán pedig elégetik a testét, hogy végre örökre nyugton maradjon. Blarney Cock kapcsán amúgy van még egy érdekesség – a képregényekben ő Legend és Queen Maeve fia.