Jön a The Boys 3. évad! Ebben a posztban igyekszünk naprakész és friss információval szolgálni a remélhetőleg 2021-ben érkezők új évadról!

Kérünk vedd figyelembe, hogy a posztunk spoilereket tartalmazhat, így ha nem láttad a The Boys eddigi két évadát, akkor lehet ne olvass tovább!

Őrületes orgiát is tartalmaz majd a The Boys 3. évad!

Januárban érkeztek a hírek arról, hogy a The Boys 3. évad igyekszik majd szintet lépni a korábbiakhoz képest. Az alapul szolgáló képregény ezen a téren nem kell, hogy a szomszédba menjen, ráadásul azért a sorozat is igyekszik kimaxolni a forrásanyagban lévő potenciált. Eric Kripke azonban azt ígérte, hogy az újabb évadban még magasabbra teszik majd a lécet. Egy olyan részt készítenek el, amelytől Kripke-t mindenki óvva intette, amikor kiderült, hogy elkészülhet a The Boys sorozat.

Adott ugyanis a füzeteknek egy spin-off része, amely a Herogasm címet viseli, amit talán Hősgazmus címen tudnánk lefordítani. Ha úgy érzed, hogy ez egy fajta szó játék a hős és orgazmus szavakkal, akkor remek a szimatod.

A szóban forgó történet ugyanis egy szigeten játszódik, ahol a szuperhősök egy exkluzív orgián vesznek részt.

A Vought által szervezett bulin drogból és szexből nincs hiány és persze Billy Butcher és cimborái is feltűnnek a színen.

Kripke úgy fogalmazott, hogy tudják, egy nehezen képernyőre vihető részről van szó, de köszönik szépen a kihívást meg fogják oldani. Elvileg a 3. évad 6. részében láthatjuk a szigeten történő szaftos dolgokat.

Az elsőként befutott infók!

Őrületes finálét kapott a The Boys 3. évada. Minden úgy történt, ahogy a nagykönyvek is írják. Volt egy nagyon nagy veszteségünk, Billy Butcher felesége ugyanis meghalt. Stormfront is kis híján lapátra került, valamint Victoria Neuman karaktere is megmutatta a valódi énjét. Egy szó mint száz, meglehetősen izgalmas lehet a The Boys 3. évad.

Vegyük végig mit tudunk most!

AJÁNLÓ: 10 szemétláda szuperhős, akiket jó lenne látni a The Boys 3. évadában.

Erik Kripke ugyanis a finálét követően a Collidernek adott egy interjút, amelyben egy picit vázolta, hogy mit is tartogat számunk a The Boys 3. évad.

Egyrészt Billy Butcher feleségének halála szükségszerű volt – a karaktert korábban is az a hit motiválta, hogy a felesége halott. Ez sajnos most bekövetkezett, így még inkább a Vought ellen törhet. Kripke beszélt arról is, hogy a The Boys 3. évadban Stormfront is ott lehet még, egyértelműen jelezte, hogy a karakter nem halt meg. Persze úgy tűnt, de a Hetek tagjai is úgy nyilatkoztak, hogy fogságban van és ártalmatlanná tették. Nos, ez valóban igaz lehet. Ennek kapcsán amúgy a karaktert alakító Aya Cash is nyilatkozott. Ő is elmondta, hogy az írók valóban nyitva hagyták a kaput a karakter előtt, bár számára azért kérdés, hogy Stormfrontnak milyen szerepe lehet a folytatásban, úgy érzi nem sok vizet fog zavarni, de ez még tisztázódhat. Kripke mondatai alapján viszont számíthatunk rá, hogy találkozunk még vele. Egy másik interjúban, az Entertainment Weekly-nek alapvetően úgy fogalmazott Kripke, hogy Stormfront eszméi nem tűntek el, a rasszizmus vélhetően továbbra is jelen lehet a sorozatban.

Kiderült az is, hogy a Hetek elődszervezete a Payback is fontos szerepet kaphat. Ez a csapat amolyan Bosszúállók paródiaként van jelen a képregényekben. Ennek kapcsán mutatkozhat majd be Soldier Boy is, akit Jensen Ackles alakíthat. Ez ő karaktere a második világháborúban, a Payback tagjaként szerzett hírnevet. Az viszont egyelőre nem teljesen világos, hogy ezek esetleg visszaemlékezős részek lesznek-e a múltból, vagy a jelenben is ott lesz Soldier Boy. Mindenesetre a Payback és annak tagjai ott lehetnek a The Boys 3. évadában.

Természetesen azért a Hetek sem tűnnek el a háttérben és Homelander sem. Kripke az interjúban úgy fogalmazott, hogy Homelander mániákus gyilkossá válhat a folytatásban. A karaktert alakító színész, Anthony Starr elárulta, hogy ő alig várja ezt, szerinte itt volna az ideje, hogy Homelander lerázza láncait és tényleg elszabaduljon.

Természetesen Victoria Neuman karakteréről se feledkezzünk meg. Az kiderült, hogy ő a fejrobbantó és az ő karaktere rendkívül érdekes lehet a folytatásban. A képregényekben ugyanis az elnökválasztás kapcsán is fontos karakter, így talán ez a szál már a harmadik évadban elkezdhet kibontakozni.

Deep sem tűnik el a színről. Kripke a THR-nek adott interjújában ugyanis kifejtette, hogy a figura érdekes ívet járt be, csatlakozott a spirituális felekezethez, ám bennük is csalódott. Így ő bosszúra szomjazik, ami szintén fontos részét képezheti a The Boys 3. évad történéseinek, ez a karakter még több játékidőt kaphat.