TheBoys_July09_Ep103_D04_JT_0401.CR2

Az Amazon elkezdi ütni a The Boys feliratú vasat. A széria harmadik évada mellett ugyanis egy spin-off fejlesztésébe is belekezd a szolgáltató.

A The Boys első évada elég komoly népszerűségre tett szert, ami nem csoda. Az Amazon ugyanis fogta Garth Ennis zseniális képregénysorozatát és kihasználta a szuperhős hullámot. Ennis története azért zseniális, mert a szuperhősök esetünkben javarészt velejéig romlott figurák, a végeredmény pedig vicces és durván erőszakos, azaz egy olyan szuperhős sorozat, amire titkon mindig is vágytunk!

A második évad részeit már el is kezdték csöpögtetni és nem rég kiderült, hogy a harmadik etap is tervben van, többek között az Odaát egyik színészével.

Ez viszont nem minden. A Variety infói szerint ugyanis az Amazon egy spin-off sorozat elkészítésébe is belekezd, amelyben fiatal szuperhősök kapják a főszerepet.

A sztori szerint a Vought egyik iskolájában, egy szuperhős fősulin járunk majd, ahol a fiatal és nem különben romlottnak tűnő, egymással versengő fiatal szupik kerülnek elő, akik minden téren feszegetik a határokat.

A showrunneri poszton Craig Rosenberg felel a minőségért, de producerként természetesen Eric Kripke, Seth Rogen és Evan Goldberg is rajta tartják a szemüket a készülő The Boys spin-off sorozaton.

Az egyelőre kérdés, hogy az új széria mikor mutatkozhat be, de úgy tudni, hogy az Amazon nem szeretné sokáig húzni a dolgot.