Új horror kerül a tengerentúli mozikba, a The Empty Man már a következő héten debütál, így most előzetest is kapott.

The Empty Man címen érkezik a 20th Century Studios égisze alatt készült természetfeletti thriller, amely nem kap nagy marketinget, de ez talán nem is meglepő. A Disneyhez tartozó stúdió ugyanis most tette közzé az előzetest, a következő héten pedig a tengerentúlon néhány nyitva lévő moziban be is mutatják a végeredményt. Hát így is lehet. Persze egy alacsony költségvetésű filmről van szó, így nincs is ezen semmi meglepő.

A sztori egy kisvárosban játszódik, ahol néhány fiatal rejtélyes módon tűnik el. A helyiek úgy gondolják, hogy a városi legendáikban szereplő Empty Man a felelős mindenért, ő viszi el a gyerekeket. Persze akadnak józanabb gondolkozású figurák is a városban, például egy volt rendőr, aki nyomozni kezd és hiszi, hogy megmagyarázható dolgok állnak a háttérben. Persze rá kell jönnie, hogy egy titkos csoport tényleg igyekszik megidézni valamit, ami cseppet sem ígérkezik barátságosnak.

A filmet David Prior rendezte, aki eddig javarészt rövidfilmeken dolgozott.

A főbb szerepekben pedig James Badge Dale, Stephen Root, Joel Courtney, Marin Ireland, Aaron Poole, Robert Aramayo és Samantha Logan lesz látható.

The Empty Man előzetes: