Sajnos még egy picit várni kell a The Medium címet viselő horror játékra, de már nincs messze a premier, ráadásul most egy újabb bitang jó előzetest kapott a játék!

Az idei év egyik legjobban horror játékának ígérkezik a Bloober Team The Medium címet viselő játéka, amely aztán a koronavírus-járvány miatt kiderült, hogy egy picit csúszni fog. A 2020-ra tervezett bemutatót a csapat kénytelen volt áttolni a következő évre, így a jelenlegi infók szerint 2021. január 28-án érkezhet meg a végeredmény.

A The Mediumra azért is érdemes figyelni, mert a készítő csapat korábban a Layers of Fear vagy a Blair Witch című horror játékokat készítette el és azokban is bőven volt potenciál. Ezen a téren pedig a The Medium is nagyon izgalmasnak tűnik. Akár a játék irányítása is, amely a valóságban és egy szellemvilágban játszódik egyszerre, osztott képernyőn, így valóban különös hangulatot kölcsönöz és egyedi élménynek ígérkezik.

Szerencsére a készítők, ha picit meg is várakoztatják a gamereket, azért igyekeznek az információkat is adagolni. Így aztán most befutott egy új előzetes, amelyben egy új karaktert is láthatunk. Ráadásul az arc ismerős is lehet, főleg A vezércsel című sorozat rajongóinak. Nem véletlen az új karaktert, a fenyegetést, ugyanis Marcin Doroconski formálhatja meg.

A The Mediumra tehát még két hónapot kell várni, a játék pedig PC-re és az új generációs Xboxokra érkezik majd az infók szerint.

The Medium horror játék új előzetes: