Igazi bűnös élvezetet ígér a The Pale Door előzetes, ráadásul talán a jobbik fajtából. Vadnyugat, rablók és néhány boszorkány, ezek a hozzávalók!

Aaron R. Koontz rendezésében készülhetett el a The Pale Door című horror film, amely a western-horror sort igyekszik erősíteni. Alapvetően nem egy túlhypeolt kategóriáról beszélhetünk és nyilván ez a zsáner nem is olyan túltelített mint mondjuk a zombis felhozatal. Így aztán mindenképpen érdemes bepróbálni a The Pale Door előzetesét, mert egészen izgalmasnak tűnik.

A történet szerint adott néhány rabló, akik megállítanak és kifosztanak egy vonatot. Egy hatalmas ládára is rábukkannak, amit nagyon őriznek néhányan, vélhetően komoly érték lapulhat benne. A rablás sikeres, ám a ládában nem arany és drágakincs van, hanem egy ártatlan lány, akit fogva tartottak. A csapat tagjai kicsit szomorkásak, ám a lány azt ígéri nekik, hogy ha hazaviszik, akkor nagyon jól járnak. Kiderül, hogy a lány egy bordélyházban él és eleinte úgy tűnik, hogy banditáink legalább természetben alaposan meglesznek jutalmazva. A lányok azonban nem biztos, hogy azok, akiknek elsőre tűnnek.

A The Pale Door előzetes nem ígér zsákbamacskát, javarészt az arcunkba tolja, hogy mire is számíthatunk, ha pedig nem csúszik hiba a számításokba, akkor a végeredmény még egy izgalmas kis trash is lehet.

A tengerentúlon augusztus 21-én érkezhet a film.

The Pale Door előzetes: