A napokban kiderült, hogy mikor kerülhet adásba a The Walking Dead 10. évadának hat extra epizódja, sőt további részleteket is kaptunk az egyes felvonásokról. Most pedig egy rövid videó is befutott, amelyben Robert Patrick-et is megcsodálhatjuk.

Megvan a premierdátum!

Eldőlt, hogy február 28-án érkezhetnek meg a The Walking Dead 10. évadának hátralévő új részei. A hat epizódról lentebb bőven információkat is találsz. A Facebook oldalunkon pár fotóval is kiegészítettük mindezt, valamint az első kedvcsináló előzetes is megérkezett:

Korábban írtuk…

Szigorú óvintézkedések mellett, de elstartolt a The Walking Dead forgatása, a stáb most a 10. évadhoz beígért hat extra epizódot veszi fel.

Az AMC a napokban ráadásul bejelentette, hogy ha minden jól halad, akkor 2021. február 28-án szeretnék műsorra tűzni az első részt, ami ugye a 10. évad 17. része lesz. Ráadásul a premierdátummal együtt az egyes epizódok címeiről is lerántották a leplet és rövid leírásokat is kaptunk.

A legfrissebb infómorzsa pedig egy rövidke videó, amely már a forgatásokon készült és például az új szereplők közül Robert Patrick (Terminator 2: Az ítélet napja) is látható, de mellette majd Hilarie Burton Morgan  – ő lesz Lucille – és Okea Eme-Akwari feltűnésére is számíthatunk. Mutatjuk a rövid videót!

Valamint érdemes lehet az egyes részekkel is mélyrehatóbban foglalkozni. A leírások alapján javarészt múltidéző epizódokra számíthatunk.

10. évad 17. rész – Home Sweet Home

Ez a rész a tervek szerint Maggie-t helyezi a középpontba, akinek az elmúlt éveibe is betekintést nyerhetünk, de ha minden igaz, akkor Negan azaz Jeffrey Dean Morgan feltűnésére is számíthatunk. Az ő kapcsolatuk kimondottan érdekes ízt adhat a sorozatnak.

10. évad 18. rész – Find Me

Darly és Carol közös kalandjára készülhetünk ebben a részben. A hírek szerint a páros egy régi elhagyatott kabinra talál majd. Daryl egy korábbi időszakát is megismerhetjük, ami a Rick eltűnése utáni időszakból mutat be egy szeletet, amire kedvencünk nem igazán büszke. A hírek szerint ebben a részben talán Merle is ott lesz majd és a pletykák arról is szólnak, hogy bizony Andrew Lincolnnak is jelenése lesz majd.

10. évad 19. rész – One More

Gabriel és Aaron kapják a főszerepet a harmadik extra epizódban, a páros portyázni megy, azonban elég nagy kalamajkába keverednek majd, amely során talán a hitüket is elveszíthetik.

10. évad 20. rész – Splinter

Izgalmas rész lesz a Splinter, amelyben a Nemzetközösséget ismerhetjük meg egy kicsit jobban. Ebben a sztoriban Eugene, Ezekiel, Yumiko és Princess kalandja folytatódik, akiket az új közösség szétválaszt majd egymástól, ráadásul Princess múltjába is betekintést nyerhetünk majd.

10. évad 21. rész – Diverged

Újabb rész Daryl és Carol főszereplésével, akik egy időre külön folytatják útjukat. Mindketten a saját módszereikkel igyekeznek előrejutni, ez a magányos kaland pedig fordulópontot jelenthet majd a kettejük kapcsolatát illetően is.

10. évad 22. rész – Here’s Negan

Az évadzárása ígérkezik talán a legizgalmasabbnak, hiszen a régóta várt Negan epizód valósulhat meg, ami pont a különálló képregény sztori címét viseli. Alapvetően Carol és Negan indulnak majd egy külön útra, amelyet Carol azért visz véghez, mert szeretné, ha Negan kicsit távolabb lenne Maggie-től és ezzel talán a köztük lévő feszültség is csillapodna. Az utazás azonban számunkra betekintést enged majd Negan múltjába, megismerhetjük, hogy hogyan vált a már általunk megismert fickóvá és elvileg a karakter jövőjével kapcsolatban is érdekes adalékra számíthatunk.